SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yaşlılar Günü Ziyaretleri..

A- A+ PAYLAŞ

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle Sosyal Hizmetler İl Müdürü Yakup Güler, Huzur evi Müdürü Mustafa Alpay ve Malatya Huzurevi’nde yaşamını sürdüren bir grup yaşlı, 30 Eylül Cuma günü Belediye Başkanı Cemal Akın’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Sosyal Hizmetler İl Müdürü Yakup Güler ziyaret sırasındaki konuşmasında, 1 Ekim’in Dünya Yaşlılar Günü olarak kutlandığını belirterek, bu nedenle bir dizi ziyaretlerde bulunduklarını söyledi.

Yakup Güler konuşmasında yaşlıların toplum içerisindeki yeri ve öneminin büyük olduğuna değinerek “ Sosyal hizmet kurumları ve huzurevleri yerel yönetimlerin bir parçasıdır. Sosyal hizmet kurumları ile belediyeler güçlü bir şekilde birbirleri ile ilişkili olarak hizmet üretmektedir” şeklinde konuştu. Yakup Güler, Malatya Belediyesi’nin Malatya Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün hizmetlerine önemli katkılar sunduğunu da vurgulayarak, “Şahsınıza ve şahsınızda Malatya Belediyesi’ne kurumumuza gösterdiğiniz ilgiden ve çalışmalarımız sırasında yaptığınız katkılardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Cemal Akın ise; “Topluma hizmet konusunda zaten biz birbirimizin parçasıyız. Özellikle yıllarını topluma harcamış, emek vermiş ve bugünde yaşları kemale ermiş, ama gönülleri genç olan insanlarımıza hizmet verirken daha fazla mutluluk duyuyoruz. Çünkü sizler, yıllarınızı, hayatınızı bu ülke için, bu şehir için ve gençler için harcadınız. Geleceğimizi kuracak olan nesillerimizi yetiştirdiniz” dedi.

Malatya Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün Malatya da üretmiş olduğu hizmetlerin takdire layık olduğunu ve sosyal hizmetler alanında çok önemli bir görevi ifa ettiğini söyleyen Belediye Başkanı Akın “ Sizleri ziyaret ettiğimde yaşlılarımızın yaşadığı huzurevinin pırıl pırıl tertemiz bir aile ortamı gibi olduğunu görmek beni mutlu etti. Bizim yaşlılarımızı bu şekilde rahat ettirdikleri için Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Yakup Güler ve Huzurevi Müdürümüz Mustafa Alpay’a şükranlarımı sunuyorum. Toplumları ayakta tutan en önemli özellik, geleneklerine sahip olmalarıdır. Hamd olsun Müslüman Türk toplumları bu geleneklerine hala sahip ve bu geleneklerini hala koruyor. İnşallah ekonomik yönden kalkındıkça yaşlılarımıza daha iyi hizmet etme imkanına kavuşacağız” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Akın, 1 Ekim Yaşlılar Günü’nün önemli olduğunu, ancak yaşlıların yılın 365 gününde hatırlanmaya, hizmete edilmeye, sevgiye ve saygıya layık olduğunu kaydetti. Başkan Akın, “ Bugün sizin gününüz. Sembolik olarak bir gün konmuş. Biz bir gün değil 365 gün yaşlılarımızın emrindeyiz. Allah uzun ve mutlu ömür versin” dedi.

Belediye Başkanı Akın, ziyarete katılan huzurevi sakinlerine çeşitli hediyeler verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız