SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yaşlılara 'Tarih' Gezisi

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:31:45
Yaşlılara 'Tarih' Gezisi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Huzurevi’nde kalan yaşlılar, Battalgazi Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikle tarihi mekanları gezdi. Tarihi mekanları gezen yaşlılar, tarihi eserlerin ayağa kaldırılmasında büyük emeği olan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür ettiler. 

Malatya Huzurevi’nde kalan yaşlılar, Battalgazi Belediyesi’nin organize ettiği etkinlikle tarihi mekanlar gezdirilerek, nostalji yaşatıldı. Daha önce Yaz Kur-an Kursu’nda eğitim-öğretim gören çocuklara yönelik gerçekleştirilen etkinlikte, çocuklara tarihi mekanların önemi ve tarihi mekanların korunmasına yönelik bilgilendirme yapılarak Tur Otobüsü ile turlar düzenlenip, tarihi mekanlar gezdirildi. Yaz Kur-an Kursu’nda eğitim-öğretim gören çocuklara yönelik düzenlenen etkinliğin ardından bu kez Huzurevi’nde kalan yaşlılara yönelik etkinlik düzenlendi. Huzurevi’nde otobüsle alınan yaşlılar, tarihi mekanları gezdi. Yaşlılar, düzenlenen etkinlikten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, “Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Eski Malatya çok harika, müthiş gelişmiş. Tarihimizi en iyi şekilde dünyaya tanıtacaklarına eminim” ifadelerini kullandılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız