SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yaşlılarımızın Yanındayız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:00:57
A- A+ PAYLAŞ

18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Oktay Taş, beraberinde Malatya Huzurevi sakinlerinden bir grupla birlikte Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı makamında ziyaret etti. 

Ziyarette konuşan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Oktay Taş, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası’nın, ülkemizde yaşlılara yönelik bir duyarlılık oluşturma, onlara ilgiyi artırma adına çeşitli etkinliklerle kutlandığını belirterek, “Bu vesileyle sizleri ziyaret ettik. Kabulünüz için tüm yaşlılarımız adına teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ahmet Çakır, “Aslında bizler her zaman sizlerin yanına geleceğiz. Sizleri ziyaret etmemiz güzel, ama sizlerin de zaman zaman böyle çıkıp buralara gelmeniz gerçekten bizleri son derece mutlu ediyor. Ayaklarınıza sağlık” şeklinde konuştu.

Son dönemlerde yaşlılara yönelik yapılan çalışmalarla olumlu gelişmelerin yaşandığını belirten Başkan Çakır, “İnşallah bu hizmetleri daha da ileri noktalara götürmek de bizlerin temel görevi. Yaşlılarımızın daima yanındayız. Tüm yaşlılarımızın haftası kutlu olsun” diye konuştu. 

Ziyaret sırasında, Başkan Ahmet Çakır’a çiçek takdim eden huzurevi sakinleri, ayrıca kendilerinin ürettiği işlemeli bir şekerliği de hediye ettiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız