SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yatağın Altından Hırsız Çıktı!..

A- A+ PAYLAŞ

Fırat Mahallesi’ndeki bir eve akşam saatlerinde giren 26 yaşındaki şahıs, haberdar edilen polis tarafından yapılan aramada yatağın altına saklanmış olarak bulundu.

Olay, Fırat Mahallesi 1. Sokakta saat 20.30 sıralarında meydana geldi. B.Ö. adlı şahsa ait eve mutfak balkonundan bir kişinin girdiğini gören komşular durumu polise bildirdiler. Olay yerine gelen polisin evde yaptığı araştırmada, 26 yaşındaki S.K. adlı şahıs, yatak odasındaki yatağın altında gizlenmiş halde bulundu. Şahsın üzerinde, kendi fotoğrafının yapışık olduğu M.M.’ye ait nüfus cüzdanı, 1 adet tornavida ile bir çift eldiven ele geçirildi. Beydağı Polis Merkezi’nrde gözaltında tutulduğu sırada kendine zarar vererek yaralamaya çalıştığı belirtilen S.K.’nın gönderildiği adliyece tutuklandığı bildirildi.

Öte yandan, Hasan Varol Mahallesi 4. Sokakta E.T. adlı kadına ait eve oturma odası penceresinden giren hırsızlar; 130 YTL para, 1 mikser, 1 blander, 1 tansiyon aleti, 1 teyp, 1 telsiz telefon, 1 duvar saati ile çatal bıçak takımı çalarak kaçtılar.

Atatürk Caddesi Belediye Otopark civarında da H.O.’ya ait işyerinin asma kilidini kırarak içeriye giren hırsızların, çeşitli markalarda 15 adet cep telefonunu çaldıkları bildirildi.

Şifa Mahallesi Terminal Caddesi’ndeki olayda ise C.G.’ye ait işyerini kapısını zorla açarak giren hırsızlar, 2 bin YTL değerinde cep telefonu kontürü ile 200 YTL bozuk para çaldılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız