SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yatak Odama Girdi..'

A- A+ PAYLAŞ

Eşi cezaevinde bulunan kadın polise başvurarak, yatak odasına giren kayınbiraderinin tacizine uğradığını öne sürüp şikayetçi oldu.

Hidayet Mahallesi’nde oturan 21 yaşındaki İ.H.K., 22.20 sıralarında polise başvurarak, eşinin cezaevinde olduğunu, evinde uyurken 27 yaşındaki kayınbiraderi İ.K.’nin zorla yatak odasına girdiğini, kendisine elle cinsel tacizde bulunduğunu, İ.K.’nın elinden kurtularak 33 yaşındaki M.B.’den yardım istediğini, kayınbiraderi ile bu şahıs arasında tartışma çıktığını anlattı. Olaya polisin el koyduğu belirtilirken, genç kadının şikayetçi olduğu İ.K.’nın yanı sıra bu şahısla kavga eden M.B. hakkında da işlem yapıldı.

ESKİ ARKADAŞ KAVGASI..
20 yaşındaki A.Ö.A. adlı genç kız da, 17.10 sıralarında Fuzuli Caddesi üzerinde eski erkek arkadaşı 28 yaşındaki E.E. ile karşılaştıklarını, kendisiyle konuşmak isteyen şahsın bu isteğini kabul etmediğini, bunun üzerine şahsın kendisini dövdüğü gerekçesiyle polise başvurdu. E.E.’nin hakkında işleme başlandı.

Yeşilyurt’ta da 17 yaşındaki E.G. adlı kız, polise başvurarak, daha önce arkadaşlık yaptığı V.G. adlı gencin, okuldan arkadaşı olan H.Ö.’nün telefonuna mesaj göndererek kendisini kaçıracağını bildirdiğini öğrendiğini söyledi ve şikayetçi oldu. V.G. aranıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız