SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yatan Milletvekili Değilim"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:46:33
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, "Kulağının üzerine yatan milletvekili değilim. Sorunları sürekli mecliste gündeme getirip, sorunlara derman olmaya çalışan bir milletvekiliyim” dedi. 

Beraberinde, merkez ilçe Battalgazi Başkanı Abdulvahap Ayzabar, bazı belediye meclis ve parti yöneticileriyle birlikte Malatya ‘nın Zaviye Mahallesi Muhtarlığı’na 30 Mart 2014 yerel seçiminde seçilen Baki Ulutaş’ı ziyaret ederek, ‘hayırlı olsun’ diyen Milletvekili Veli Ağbaba, mahallenin sorunlarını da dinledi.

Ziyarette konuşan Ağbaba, Malatya’nın en büyük mahallerinden olan Zaviye Mahallesi ‘nin daha yaşanabilir yapmak için göreve talip olan ve seçilen Baki Ulutaş’ı kutlayarak, “Göreve talipli olanlar seçildikten sonra canla başla çalışması lazım. İşte halkımız bizi milletvekili yaptı ve meclise gönderdi. Gördüğüm ve duyduğum sorunları Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) gündeme getirerek çözmeye çalışıyoruz. Kulağının üzerine yatan milletvekili değilim” ifadelerini kullandı.

Başta kayısı olmak üzere birçok meyve ağacına zarar veren zirai don konusuna da temas eden Ağbaba, konuyu TBMM’de gündeme getirdiğini hatırlattı. Ağbaba, “Sayın Bakan, kredi borcu ertelemesine gidileceğini söyledi. Afet yasası değiştirilerek Malatya afet kapsamına alınmalıdır. Ayrıca kredi borç ertelemesi yetmez, aynı zamanda üreticilere maddi destekte de bulunulmalıdır. Çünkü üreticiye dekar başına para ödenirse, önümüzdeki yılın ürünü için çiftçi, ilaç gübre ve diğer masraflarına kullanır. Seçim öncesinde fındık ürününe alan bazlı ödeme yapıldı. Kayısıya da alan bazlı destek yapılması gerekiyor” şeklinde konuştu.

Zaviye Mahallesi Muhtarı Baki Ulutaş ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız