SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yatay Geçiş Şartları Açıklandı

A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi'nde yatay geçiş koşulları belirlendi.

 2011- 2012 Eğitim-Öğretim yılı güz yarıyılında, yatay geçişlerle ilgili şu açıklama yapıldı.

"Ön Lisans ve Lisans Yükseköğretim Kurumlarında Ön Lisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal ile Kurumlar arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmelik hükümleri uyarınca 2011- 2012 Eğitim-Öğretim yılı güz yarıyılında yatay geçiş yoluyla kabul edilecek öğrencilerde aranacak şartlar, istenen belgeler ile ayrılan kontenjanlar belirlenmiştir.Yatay geçişler ancak eşdeğer eğitim programları uygulayan Yükseköğretim Kurumları arasında yapılır. Tüm fakülte ve yüksekokullarda başvuru tarihleri 25 Temmuz-07 Ağustos 2011. Müracaatlar yukarıda belirtilen tarihler arasında ilgili fakülte dekanlıklarına veya yüksekokul müdürlüklerine şahsen yapılacaktır. Posta ile müracaat kabul edilmeyecektir. Yatay geçiş kontenjanlarına yapılacak başvuruların değerlendirilmesi, Yükseköğretim Kurumlarında Ön Lisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal ile Kurumlar arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmelik çerçevesinde hazırlanan İnönü Üniversitesi İnönü Üniversitesi Önlisans Ve Lisans Düzeyinde Yatay Geçiş Esaslarına İlişkin Yönerge’nin ilgili maddeleri çerçevesinde değerlendirilecektir. Başvuruların değerlendirilmesi Tıp Fakültesinde 08-12 Ağustos 2011 tarihleri arasında, diğer fakülte ve yüksekokullarda 08-19 Ağustos 2011 tarihleri arasında yapılacak ve sonuçlar ilgili fakülte ve yüksekokulların internet sayfasında duyurulacaktır."

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız