SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yatırım Sizden Destek Bizden'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya dışından gelen firmaların, Malatya'da yatırım yapmaları halinde her türlü desteğin verileceğini belirten AKP Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, 1. Yapı ve Dekorasyon Fuarı'ndaki standları gezdi.

Fuarda stant açan firma sahipleriyle sohbet öden Öz, ürünler hakkında bilgi aldı. Öz'e, Malatya Belediyesi Kültür A. Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı, AKP İl Başkan Yardımcısı Eyüp Sağlam'da eşlik etti.

Milletvekili Ömer Faruk Öz, Malatya dışından gelen firma yetkililerine yatırımlarını Malatya Organize Sanayi Bölgesinde yapmaları halinde kendilerine her türlü desteği vereceklerini, yer tahsisi konusunda yardımcı olacaklarını söyledi. Öz, konuşmasına şöyle devam etti, "Malatya menfaatleri için kim bir çivi çakarsa ve Malatya'da kim iş istihdamı sağlarsa, biz tüm Malatya Milletvekilleri ve AK Parti Hükümeti olarak, sonuna kadar firmaların ve fabrika sahiplerinin yanında olacağız"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız