SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yatırım Teklifleri Görüşüldü

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:53:30
Yatırım Teklifleri Görüşüldü
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya İl Genel Meclisi Eylül ayı oturumlarına devam etti. İl Genel Meclisi toplantı salonunda İl Genel Meclisi Naci Şavata başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gündeme ilişkin maddeler görüşüldü. Toplantıda ilk olarak Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün 2013 yılı yatırım programı teklifi görüşülerek, Eğitim ve Spor Komisyonuna havale edildi. Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün 2013 yılı yatırım programı teklifinde şunlar yer aldı: 
 
“Yeşiltepe Spor Kompleksi'(ne dolgusu yapılan yere sentetik futbol sahası, soyunma odası ve tribünlerin yapım işi - 750 bin TL. Tecde Mahallesi’nde yapımı devam eden Gençlik Merkezi ve Spor Salonu inşaatı işi - 900 bin TL. İl Ve İlçelerdeki spor tesislerin bakım ve onarım işleri - 600 bin TL. İhale, ilan ve proje ile mühendislik hizmet alımı-50 bin TL. Sportif malzemeye ihtiyaç duyulan okul, kurum ve kuruluşlara spor araç ve gereci imalatı yapımı için metal ve ahşap malzeme temini-100 bin TL. Amatör spor kulüplerine malzeme yardımı-100 bin TL. Şeker fabrikası alanı içerisine yapılacak olan spor kompleksi ilgili gider-200 bin TL.”
 
Toplantı’nın ikinci gündem maddesi olan İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün 2013 yılı yatırım programı teklifi görüşülerek, Eğitim ve Kültür Komisyonu'na havale edildi. Olan İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün 2013 yılı yatırım programı teklifinde şunlar yer aldı: 
 
“Aslantepe açık hava müzesi onarımı- 100 bin TL. Malatya merkez sokak sağlıklaştırma-50 bin TL. Levent Vadisi-100 bin TL. Sivil mimari restorasyon-250 bin TL.”
 
Toplantının üçüncü gündem maddesi ise İl Sağlık Müdürlüğü’nün 2013 yılı yatırım programı teklifi oldu. Teklif, detaylı görüşülmek üzere Sağlık Komisyonuna havale edildi. İl Sağlık Müdürlüğü’nün 2013 yılı yatırım programı teklifinde şunlar yer aldı: 
 
“Yazıhan ilçe entegre hastanesine 6 daireli lojman-800 bin TL. Girmana sağlık evi-200 bin TL. Görgü sağlık evi-200 bin TL. 150 yataklı geriatri merkezi-30 milyon TL. Akçadağ Devlet Hastanesi 6 daireli lojman-800 bin TL. Hekimhan Devlet Hastanesi 10 daireli lojman-1 milyon 200 bin TL. Pütürge Devlet Hastanesi 10 daireli lojman-1 milyon 200 bin TL. Taşdelen Sağlık Evi-200 bin TL.” Öte yandan toplantıda makamdan ve İhtisas Komisyonu'ndan gelen evraklar da görüşüldü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız