SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yatırım Teklifleri Görüşüldü

A- A+ PAYLAŞ
İl Genel Meclisi'nin Eylül Ayı toplantıları sürüyor. Toplantıların Çarşamba günkü bölümünde '2012 yatırım programları teklifleri' görüşüldü. 
 
Naci Şavata başkanlığında, İl Özel İdaresi Salonu'nda yapılan toplantıda, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün 2012 yılı yatırım program teklifleri ele alındı. Yatırım programlarıyla ilgili dosyalar komisyonlara incelenmek üzere gönderildi.
 
Toplantıda,  Yeşilyurt ilçesi Kırlangıç köyünde 10 dönüm alan üzerinde kurulu bulunan tarımsal ürün işletme tesisinde imar tadilat planı değişikliği, komisyon raporu doğrultusunda kabul edildi. Pütürge ilçesi Pazarcık köyüne bir adet içme suyu sondajı vurulması teklifi de görüşülmek üzere İmar Komisyonu'na havale edildi. 
 
 
Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yatırım programlarının görüşüldüğü esnada konuşma yapan meclis üyesi Mustafa Mengüç, geçen yılki toplatıda 2011 yılı programına alınmasına rağmen yapılmayan Kuluncak ilçesi İlisuluk İlköğretim Okulu'nun hatırlattı. Mengüç, 2011 yılı programına alınıp da yapılmayanların 2012 yılı programına alınmasını talep etti. 
 
Mustafa Mengüç, Kemal Özalper İlköğretim Okulu'nda bir sınıfta 50 öğrencinin eğitim gördüğünü dile getirip, bu bölgeye yeni bir ilköğretim okulu yapılması gerektiğini de dile getirdi. 
 
İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata konuyla ilgili çaba göstereceklerini söyledi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız