SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yatırıma Dönüştüreceğiz'

A- A+ PAYLAŞ

İstanbul'daki Arapgir Kültür Derneği'nin kongresi yapıldı ve başkanlığa yeniden Turgay Akşahin getirildi.

İstanbul Fındıkzade’deki dernek binasında yapılan olağan kongrede divan başkanlığını eski milletvekili Yüksel Çengel yaparken, Dr. Naci Ekşi ve Tuba Sucu da divanda yeraldılar.

Divan başkanı Çengel, Arapgir’e hizmet eden ve yatırım yapan Ercihan ve Naci Ekşi ailesine, Turan ve Nuri Tuna ailesine, Yakup Karabay ailesine, Mehmet Ali Aydınlar ailesine, İnönü Üniversitesi rektörüne, ÇEKÜL Vakfı Başkanı Prof.Dr. Metin Sözen’e, Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne yönetim tarafından teşekkür mektubu gönderilmesini önerdi ve bu öneri kabul edildi.

Divan Başkan yardımcısı Naci Ekşi de, Arapgir’de eğitim hizmetlerinin devam edeceğini, yüksek okul kampusünün fakülteye dönüştürülmesi için çaba gösterileceğini, ek binalar yapmaya devam edileceğini bildirdi.

Yapılan görüşmelerden sonra yönetim kurulu asıl ve yedek üyelerinin yanı sıra 40 kişilik danışma kurulu üyeleri de seçildi.

Yönetim Kurulu; Turgay Akşahin (Başkan), H.İbrahim Kotan, Mesut Kavukoğlu, Oktay Kahvecioğlu, Ayşe Altıparmak, Nihat Utkaner, Pınar Bingüler, Cem Kavuk ve O.Murat Dönyanoğlu’ndan oluştu.

Danışma Kurulu’nda ise şu isimler görev aldılar:

Adil Üstündağ
Av.Ahmet Polat
Ahmet Ürkmezgil
Ayhan Kotan
Ali Türkan
Enver Çam
Ercihan Ekşi
Ferit Kotan
Hasan Akalın
Hüseyin Üstündağ
İlhami Saruhan
İbrahim Parlar
İzzet Nalçakan
Kamuran Sezer
M.Ali Keleşer
M.Ali Akalın
M.Ali Aydınlar
Metin Kantik
Mehmet Sevigen
Metin Emiroğlu
Metin Fadıllıoğlu
Dr.Metin Kavuk
Mevlüt Aslanoğlu
Muharrem Gül
Mehmet Tamer
Dr.Naci Ekşi
Nuri Tuna
Prof.Dr.Saim Üstündağ
Sururi Tan
Sefa Bingüler
Prof.Dr.Seyfettin Uludağ
Sadık Salman
Ş.Aytekin İlhan
Turan Tuna
Taner Karabay
Turhan Ersavaş
Dr.Vahit Gedikoğlu
Vahap Algan
Yüksel Çengel
Aziz Üstündağ
Zeki Üstündağ

Üçüncü kez dernek başkanlığına seçilen Turgay Akşahin, yaptığı konuşmada kongreye katılıma teşekkür etti ve . Arapgir’e yapılan yatırımlara sahip çıkacaklarını, bildirdi. Akşahin, “Özellikle eğitim yatırımları ilçemiz için son derece önemlidir. Bunun yanında ilçemizi kültür, tarihi ve turizm zenginliğini mutlaka önümüzdeki dönemde yatırımlara dönüşmesi için uğraş vereceğiz. Çalışmalarımızın daha hızlı ve faydalı olabilmesi açısından Arapgir’e derneğimizin şubesini açacağız”dedi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız