SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yatırımın En Hızlısı

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:59:45
Yatırımın En Hızlısı
A- A+ PAYLAŞ

Doğanşehir ilçe girişindeki pancar toplama alanına, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ilçeye yaptığı ziyaret esnasında en az 4 helikopterin inip, kalkabileceği helikopter pisti yapıldı.

Başbakan Erdoğan’ın geçtiğimiz Pazar günü Darende ilçesindeki toplu açılış törenine Malatya’dan helikopter ile gitmiş ve bu ilçeden de Doğanşehir’e yine helikopter ile geçmişti.

Erdoğan’ın ziyareti nedeniyle kullanılan helikopter pistinin hazırlanabilmesi için Doğanşehir Kaymakamlığı’nın 16 Eylül'deki  talep yazısı üzerine 17 Eylül'de toplanan İl Encümeni, pist için gereken malzemenin temini amacıyla İl Özel İdaresi bütçesinden 170 bin TL tutarında ödenek aktardı. Erdoğan’ın 22 Eylül Pazar günkü ziyareti esnasında 2’si polis helikopteri olmak üzere 4 helikopterin iniş ve kalkış yaptığı pistin kısa süre içerisinde hazırlandığı belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız