SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yatırımın En İyisi'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 91 Bin Dev Öğrenci Proje Kurulu'nun kampanya çerçevesinde yaptırdığı Sevgi Anaokulu düzenlenen törenle açıldı.

Özalper Mahallesi İş-Kur Müdürlüğü arka kısmındaki Sevgi Ana Okulu'nun açılışına Vali Halil İbrahim Daşöz, eşi Nilgün Daşöz, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ceyhun Ceylan, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Show TV'de Pazartesi akşamları yayınlanan "Korolar Çarpışıyor" ekibi, öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.

91 Bin Dev Öğrenci Sevgi Anaokulu'nun açılış töreninde Mustafa Necati, Nene Hatun, Beyaz Birlik ve Ay Yıldız Anaokulu öğrencilerin hazırlamış oldukları birbirinden güzel gösteriler büyük alkış topladı. Törende özellikle Mustafa Necati Anaokulu öğrencisi Ece Sude Doğandemir isimli öğrencinin, "Ben öğretmen olacağım" isimli şiiri, Şehit Selahattin Karakaş Ana Okulu öğrencisi Tolga Çelik'in de en küçük davulcu rolü uzun uzun alkışlandı.

Vali Halil İbrahim Daşöz, açılış töreninde yaptığı konuşmada, okul öncesi eğitimin önemini anlatıp, toplumların çağdaşlaşması için eğitime yapılan yatırımların önemli olduğunu vurguladı. Vali Daşöz, "En iyi yatırım, eğitime yapılan yatırımdır. Sevgi ile yoğrulmuş bir mutluluğu paylaşıyoruz. 91 Bin Dev Öğrenci bu ilin çocukları hepimiz bu çocukları çok seviyoruz. Onların gelecekte başarılı olmaları hepimizin arzusudur. Çocuklarımıza güzel bir istikbal sağlamanın temel görevi de okul öncesi eğitimdir.

Çocuklarımız neden önce okuldan başladılar? Çünkü ülkemizin en büyük sorunun eğitim olduğunu biliyor. Bu şehrin geleceği adına büyük adımlar atmaya devam edilecek" dedi.

"Eğitim yuvalarının açılışı bizi mutlu ediyor" diyen Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise öğrencilerin sunmuş oldukları gösterilerin kendilerine güven verdiğini söyledi. Çakır, "Eğitim bizim baş görevimizdir. 91 Bin Dev Öğrenci Projesi'nde öncülük eden Sayın Valimize teşekkür ediyorum. Kalkınan bir şehir için eğitim şart" diye konuştu.

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut da, il genelinde yaptırılan anaokulu sayısının gittikçe arttığını ifade etti. Bulut, "İlimiz her geçen gün eğitim alanında ilerliyor. 91 Bin Dev Öğrencisi Projesi her gün yenileniyor. Yaptıkları çalışmalarla meyve vermeye devam edecekler. Okul Öncesi eğitim ilimizin eğitim alanında birinci konusu oldu" şeklinde konuştu.

Show TV'de Pazartesi akşamları yayınlanan "Korolar Çarpışıyor" isimli programa Malatya Korosu içinde katılan Malatya Musiki Derneği Koro Şefi, İnönü Üniversitesi Müzik Okutmanı Orçun Akgün de konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından 91 Bin Dev Öğrenci Projesi Kapsamında yapılan Sevgi Anaokulu'nun açılışı yapıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız