SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yatırımlar da Büyüyecek"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:21:00
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili  ve TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz ile AKP Malatya Milletvekili  ve Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mahmut Mücahit Fındıklı, beraberindeki partili heyetle birlikte Hekimhanda esnaf ziyareti yaptılar ve Girmana Beldesinde iftar programına katıldılar.

Yapımı devam eden 30 yataklı Hekimhan Devlet Hastanesi inşaat alanını da gezen ve yüklenici firmadan teknik bilgiler alan vekiller çalışmaları yerinde inceledi. Yüklenici firma tarafından hastane kaba inşaatının 2 ay sonra biteceğinin  bilgisi verildi.

Hekimhan’da Köprülü Mehmet Paşa Eğitim Derneği’ni ziyaret eden Ömer Faruk Öz dernek yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Milletvekili Ömer Faruk Öz, Milletvekili Mahmut Mücahit Fındıklı ve beraberindekiler daha sonra Girmana’da iftar programına katılıp, burada belde halkı ile biraraya geldi ve çeşitli sorunları dinlediler. Büyükşehir olduktan sonra imkanların daha da artacağını belirten Ömer Faruk Öz, Malatya’nın bir bütün olarak gelişmesinin ve kalkınmasının tüm beldelere ve ilçelere de katma değer olarak döneceğini, yatırımların da bununla orantılı olarak büyüyeceğini anlattı.

Hekimhan'ın yıllardır devam eden su problemini çözecek olan projenin tamamlandığının müjdesini de veren Ömer Faruk Öz, yapım ihalesinin İller Bankası tarafından Ağustos ayının ilk haftasında yapılacağını ve bu proje ile Hekimhan'ın su probleminin çözüleceğini belirtti.

Milletvekillerine ziyarette İl Başkan Yardımcıları Murat Turgut ve Selim Çağlar, Hekimhan İlçe Başkanı İhsan Sarıtaş, Girmana Belediye Başkanı Kaya Akgül, Kocaözü Belediye Başkanı Gani Karaca, Belediye Meclisi Üyesi Aziz Görgeç ve İl Genel Meclisi Üyesi Nebi Yiğit eşlik ettiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız