SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yatırımlar Devam Ediyor

A- A+ PAYLAŞ
Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından yapılan açıklamada, şirketin 2011 yılı içerisinde yapılan yatırım çalışmaları kamuoyu ile paylaşıldı. 
 
Hizmet kalitesini artırmak için yatırımların yapıldığının belirtildiği açıklamada, şu ifadelere yer verildi; 
 
"01.01.2011 tarihinden itibaren Elazığ, Malatya, Bingöl ve Tunceli illerini kapsayan elektrik dağıtım bölgesindeki yatırımlarını gerçekleştirmeye devam etmektedir. Şirket olarak, elektrik teknik kayıp oranını azaltıp, abonelerimize sürekli ve kaliteli enerji verebilmek için 2011- 2015 dönemi yatırım bütçesini katlayarak arttırmıştır. Geçmiş yıllarla kıyaslandığında 2010 yılında 22 Milyon TL. olarak gerçekleşen yatırımlar, 2011 yılında 54 Milyon TL olarak ihaleleri yapılmış olup, çalışmalar yoğun bir şekilde devam etmektedir.2011 Yılı dahil önümüzdeki 5 yıl içerisinde her yıl bu yatırım oranı kademeli olarak arttırılarak, 310 Milyon TL yatırım planlaması yapılmıştır. Bu yatırımlar kendi kaynaklarımızdan karşılandığı gibi, yapılan yatırım harcamalarının %10'u bir sonraki yıl, geriye kalan kısmı ise her yıl %10 olarak şirketimize tarife yoluyla ger dönüşü olacaktır. Yatırımlar gerçekleştikçe elektrik dağıtım bölgemiz genelinde Kayıp-Kaçak oranları ile hizmet giderlerinin düşürülmesi ve bu durumun müşterilerimizin faturalarına fayda maliyet olarak yansıması planlanmaktadır."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız