SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yatırımlarımız Örnek Alınıyor'

0
Güncellendi - 2019-11-20 04:15:41
'Yatırımlarımız Örnek Alınıyor'
A- A+ PAYLAŞ

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, ‘1.Sınıf Atık Getirme Merkezi’ ile ‘Mobil Geri Dönüşüm’ projesinden dolayı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından ‘Sıfır Atık’ Yerel Yönetim Başarı Ödülüne layık görülüp 1.359 belediye arasında ilk 5’e girme başarısına ulaşan Yeşilyurt Belediyesinin çevre hizmetlerini yakın takibe aldı.

K.MARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HEYETİ, AMBALAJ ATIĞI TOPLAMA AYIRMA TESİSLERİNİ GEZDİ

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Sayim Ata beraberinde teknik personellerle birlikte Malatya’ya gelerek Yeşilyurt Belediyesi tarafından hizmete sunulan Ambalaj Atığı Toplama Ayırma Tesisi ve 1.Sınıf Atık Getirme Merkezinde incelemelerde bulundular.

Kahramanmaraş’dan gelen inceleme ve değerlendirme ekibini makamında ağırlayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar,  çevre yatırımları ve projeler hakkında geniş kapsamlı bilgiler paylaştı.

Yeşilyurt Belediyesinin çevre hizmetlerinde yakaladığı başarıyı yakından takip ettiklerini ifade eden  Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Sayim Ata, “Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hayrettin Güngör’ün talimatıyla; çevre yatırımlarında Sıfır Atık ‘ Yerel Yönetim’ başarı ödülüne layık görülen Yeşilyurt Belediyesinin hizmete sunduğu tesislerini gezip,  başarıyla uygulanan sosyal sorumluluk projeleri hakkında bilgiler aldık. İnceleme ve araştırma gezimizden edindiğimiz bilgiler ışığında bizlerde kentimize bu tür yatırımları kazandırmayı hedefliyoruz. Yeşilyurt Belediyesinin alanında uzman ekiplerinin bilgi ve deneyimlerinden faydalanmaya devam edeceğiz. Gösterilen misafirperverlikten büyük bir memnuniyet duyduk. Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çınar’ın şahsında Yeşilyurt’a böylesine güzel yatırımlar kazandırılmasında emek ve çaba sarf eden herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.

“HER TÜRLÜ YARDIM VE DESTEĞE HAZIRIZ”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ise, bölgedeki çevresel, sosyal ve kültürel gelişime ışık tutan yatırımlarının örnek alınmasından ziyadesiyle memnun olduklarını söyledi.

Yeşilyurt’un bütün alanlarda en güzel hizmetlere ve yatırımlara kavuştuğunu ifade eden Başkan Çınar, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde başarıyla devam eden ‘Sıfır Atık’ Projesi kapsamında aldığımız 'Yerel Yönetimler Başarı Ödülü" dolayısıyla şehrimize gelerek yapmış olduğumuz proje ve çalışmaları bizzat yerinde görüp inceleyen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Sayim Ata ve teknik ekibine nazik ziyaretleri için öncelikle teşekkür ediyorum. Türkiye’de çevre yatırımlarında 1.359 belediye arasında ilk 5’e girme başarısına ulaşan yerel bir yönetim olmanın gururunu yaşıyoruz.  Çevre sağlığının korunması ve gelecek nesillere sağlıklı ve temiz bir dünya emanet etmek adına sürdürdüğümüz başarılı hizmetlerin örnek alınmasından ayrıca gurur duyuyoruz. Buradaki başarı çıtasının yüksek olması doğal olarak bu tür yatırımları kendi bölgelerine yapmayı planlayan yerel yönetimler, kurum ve kuruluşların dikkatini çekmektedir. Yeşilyurt Belediyesi olarak bu tür yatırımların hayata geçmesinde her türlü destek ve yardıma hazırız. Bu vesileyle başta Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hayrettin Güngör olmak üzere Kahramanmaraş’ta ikamet eden tüm vatandaşlarımıza kayısı kenti Malatya’dan, Mutlu İnsanların Şehri Yeşilyurt’tan selam ve saygılarımı iletiyorum.” diye konuştu.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Sayim Ata ile teknik personellere teşekkürlerini sunduktan sonra Malatya kayısı hediye etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız