SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yatırımlarının Bir Bölümünü Malatya'da Değerlendiriyorlar"

0
Güncellendi - 2019-11-30 05:26:51
A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Akdaş, Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Adnan Başdemir ve Yönetim Kurulu üyelerinden olaşan bir heyetle birlikte Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Yüksek İstişare Kurul toplantısını gerçekleştirmek amacıyla Malatya’da bulunduklarını belirten Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Adnan Başdemir, “Dünya’nın dört bir yanına yayılmış başarılı Malatyalı iş adamlarımız bulunmakta. Bu iş adamlarımızın memleketleri ile olan bağlarının daha da artırılması gerekmektedir. Bu toplantımızı Malatya’da gerçekleştirmemizin amacıda il dışındaki iş adamlarımızı Malatya’ya getirerek nasıl bir sinerji oluşturabiliriz. Malatya ekonomisine, eğitimine ve sosyal problemlerine nasıl çözüm bulabiliriz. İstişare Kurul toplantılarımızı üç ayda bir gerçekleştiriyoruz. Başkanlığım döneminde iki toplantımızı Malatya’da gerçekleştirdik. Bu toplantıda sizlerinde fikirlerinden istifade edeceğiz. Tekrar bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ediyorum” dedi.

Malatya’nın değerli iş adamlarını ağırlamaktan büyük bir onur duyduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, “İş adamlarımız Malatya’mızı ülkemizin değişik illerinde ve yurt dışında temsil görevini çok güzel bir şekilde ifa etmektesiniz. Ülkemizin gelişmesine sağladıkları katkılar, yapmış oldukları yatırım ve oluşturdukları istihdam çalışmaları takdire şayandır. İş adamlarımızın büyük bir ekseriyeti yatırımlarının bir bölümünü Malatya’mızda değerlendiriyorlar. Malatya Organize sanayi bölgemizde çok büyük fabrikalar, üretim ve istihdam oluşturmakta. Bu çalışma ve emeklerinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız