SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yavru TEMA'cılara Rozet

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Yavru TEMA öğrencilerine törenle rozet takıldı.

Atatürk İlköğretim Okulu'nda düzenlenen rozet takma töreninde konuşan TEMA Atatürk İlköğretim Okulu Temsilcisi 2-C sınıfı Öğretmeni Şengül Korkut, "Bu gün burada doğayı koruyacak nesiller yetiştirmeyi hedeflediğimiz bir proje için toplandık. Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı Malatya İl Temsilciliği ile Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileri ve İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi Uygulama öğrencilerinin ortaklaşa yürüttükleri Toprak ve Ben adlı projemiz çerçevesinde TEMA'ya gönüllü üye olan Yavru Tema öğrencilerimize rozetlerini takdim edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Korkut, bu proje kapsamında yapılması hedeflenen etkinlikleri şöyle sıraladı: "TEMA'ya toplu olarak gönüllü üye olmak. Ocak ayı içerisinde fidan dikme etkinliğine katılmak. 26 Mart 2011, Yeşil Dünyamız konulu resim yarışması. Orman Haftası içerisinde konuyla ilgili okul şarkısı yazmak ve bestesini düzenlemek, seslendirmek, okulumuz bünyesinde el ilanları ve Yeşil Dünya dergisi çıkarmaktır."

Öğrencilere rozetlerini İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Numan Örnek, Atatürk İlköğretim Okulu' Müdürü Özcan Karadağ ve diğer yetkililer taktı.

Sözü edilen proje kapsamında TEMA Vakfı'na mektup yazan Sude - Buse Kılıç isimli ikiz kardeşe de TEMA Malatya İl Temsilcisi Sayın İzzet Bektaş rozet taktı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız