SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yayalardan Ücret Alınmayacak

A- A+ PAYLAŞ

14 -18 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan 18. Malatya Genel Sanayi ve Ticaret Fuarı ile Uluslararası Kültür Sanat ve Kayısı Festivali'nin girişinde bu yıl da ücret alınmayacak.

Malatya Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri ve Fuarcılık Hizmetleri Ticaret A.Ş Genel Müdürü Murat Nalçacı, fuar ve festival hazırlığıyla ilgili verdiği bilgide, "Bu yıl yine yayalardan Mişmiş Park girişinde ücret alınmayacak. Bu jesti belediye başkanımız yaptı ve bu yıl yayalardan yine ücret alınmaması kararlaştırıldı. Araçlardan sadece otopark parası alınacak" ifadelerini kullandı.

Nalçacı, 14 -18 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan 18. Malatya Genel Sanayi ve Ticaret Fuarı ile Uluslararası Kültür Sanat ve Kayısı Festivali hazırlığıyla ilgili şu bilgileri verdi:

"Bilindiği gibi bu yıl fuar ve festival bölümünü birbirinden ayırdık. Malatya fuarı kapsamında açacağımız standların büyük kısmı kiralandı. Festival boyutunda ise, hemşehrimize daha güzel bir festival yaşatmak için çalışmalar yaptık. Sanatçılarla konserler konusunda anlaşma yapıldı."

Geçen yıllar konser alanı dar olmasından yaşanan sıkıntıları gidermek için, yeni bir konser alanı çalışmasını sürdürdüklerini aktaran Nalçacı, "Değişik ve mükemmel bir alanda festival coşkusu yaşatacağız" dedi.
Fuar ve festival süresince esnafların işyerlerinde kayısı bulundurmalarını, müşterilere kayısı ikram etmelerini istediklerini belirten Nalçacı, "Böylece, festivali bayrama dönüştürsünler. Böylece iç tüketim de artar. Biz ne kadar kayısıya sahip çıkarsak o kadar da iç tüketim artacaktır" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız