SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yayaya Çarpıp Takla Attı...

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:25:17
Yayaya Çarpıp Takla Attı...
A- A+ PAYLAŞ
Çevreyolunda meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. 
 
İstasyon kavşağından Elazığ istikametine doğru giden Emin U. (31) yönetimindeki 53 DD 153 plakalı otomobil, saat 13.00 sıralarında Malatya Park AVM'nin Çevreyolu'na bakan kısmındaki tali yol ayrımına geldiğinde kontrolden çıktı. Ana yol ile tali yolu ayıran refüje çıkan otomobil, karşıya geçmek için bekleyen ve kimliği öğrenilemeyen kişiye çarptı. Daha sonra yola savrulan otomobil, Sanayi Alt Geçidi'nin giriş kısmına doğru takla atarak ters bir şekilde durabildi. Kaza sonrası yaralanan yaya, olay yerine gelen ambulans ile  Malatya Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, otomobil sürücüsü ters dönen otomobilin içinden çıkamadı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine Malatya İtfaiyesi Kurtarma Ekibi yönlendirildi. Ancak sürücü Emin U. bir süre sonra müdahaleye gerek kalmadan otomobil içerisinden çıkabildi. Kazada yara almayan Emin U. polis tarafından gözaltına alınarak, ifadesinin alınması için polis merkezine götürüldü.
 
Kaza nedeni ile ana yol yaklaşık bir saat ulaşıma kapandı ve araçlar tali yola yönlendirildi.  Kaza yapan otomobilin yoldan kaldırılması sonrasında; ekipler tarafından yapılan yol temizliği sonrasında yol tekrar ulaşıma açıldı. 
 
Kaynak : Görüş Gazetesi
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız