SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yayaya Çarptı, Devrildi..

A- A+ PAYLAŞ

Özel Harekat Şubesi önündeki kazada 1 kişi öldü, takla atan aracın sürücüsü de yaralandı. Bu arada, ilde meydana gelen diğer trafik kazalarında da 7 kişinin yaralandığı bildirildi.

YAYAYA ÇARPTI, DEVRİLDİ..
Edinilen bilgilere göre, ölümle sonuçlanan kaza Tecde Semti İsmetpaşa Caddesi Özel Harekat Şube Müdürlüğü yanında meydana geldi. Turgay Rüzgar (40) adlı şahıs idaresindeki 44 EP 075 plakalı oto ile seyir halinde iken aşırı sürat sonucunda araçla önce yolun kenarındaki ağaçlara ardından da yolun kenarında yürümekte olan Selahattin Aslan (59)’a çarptı. Araç daha sonra yolun ortasına devrildi.

Tecde'de oturan ve Bağ-kur emeklisi olan berber Selahattin Aslan olay yerinde feci şekilde hayatını kaybetti. Yaralanan sürücü Turgay Rüzgar ise Beydağı Revlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olay yerine gelen Aslan’ın yakınları gözyaşına boğulup, fenalık geçirdiler. Ceset Cumhuriyet Savcısı’nı olay yerindeki incelemesinden sonra otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

DİĞER KAZALAR..
Darende ilçesinin Aşağıulupınar Kasabası civarında Hasan Büyük yönetimindeki 34 plakalı araç, aşırı hız sonucu şarampola yuvarlandı. Kazada sürücü 40 yaşındaki Hasan Büyük ile oğlu 14 yaşındaki Hasan Hüseyin Büyük yaralandılar.

24 yaşındaki Mehmet Akın Bilik yönetimindeki 44 plakalı otomobil, Kale ilçesinden Malatya yönüne doğru gelirken, aynı yönde giden Mehmet Genç yönetimindeki traktörün römorkuna arkadan çarptı. Saat 19.00 sıralarında meydana gelen kazada, Bilik yönetimindeki otoda bulunan 20 yaşındaki Esra Akan, 20 yaşındaki Mihriban Pehlivan ile 24 yaşındaki Günhan Erdurak adlı bayanlar yaralanarak hastaneye kaldırıldılar.

İnönü Üniversitesi kampus kavşağında saat 20.00 sıralarındaki kazada da Cebrail Sevim yönetimindeki kamyon ile giderken, aniden yolun soluna geçmek isteyince arkadan gelen Ekrem Güler yönetimindeki otomobil, sürücünün ani fren yapması sonucu önce bariyere çarptı, sonra takla attı. Kazada otomobilde bulunan Mustafa ve Nusrettin Akgün’ün yaralandıkları bildirildi.

Malatya’dan Adıyaman yönüne gitmekte olan İbrahim Göçenler yönetimindeki otomobil, Akçadağ yol ayrımında aynı yönde giden Sinan Aydın yönetimindeki araçla çarpıştı, otolar hasar gördü.

Erhaç Havaalanı yol ayrımında saat 22.00 sıralarında meydana gelen kazada da Mehmet Toğumoğlu yönetimindeki oto ile Adıyaman yönüne giderken, aynı yönde gitmekte olan Bayram Güngörmez yönetimindeki otoya arkadan çarptı. Kazada yaralanan olmazken araçlarda hasar meydana geldi.

FOTOĞRAF: Tecde'deki trafik kazası ile ilgili görüntüler..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız