SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yayın Lisansı İhalesi Yapıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:11:07
Yayın Lisansı İhalesi Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'daki 7 'Karasal Sayısal Televizyon Yayın Lisansı' için Ankara'da ihale yapıldı. RTÜK tarafından yeterlilik belgesi verilen kuruluşların katıldığı ihale 10 yılı kapsıyor.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) tarafından yapılan ihalede, MEGA 44 son turda 240 bin TL'deyken ihaleden çekilerek 8. sırada yer aldı. Teminatların yasal süresi içerisinde yatırılmaması veya ihaleden çekilenin olması halinde, ilk 7'ye giremeyen şirketin katılma hakkı olacak. 7 kanal için açık teklif usulü ile yapılan ihalenin teklif sıralaması şöyle oldu;

Ufuk Tv 288 Bin TL (BİRKAR BASIN SAN. TİC. A.Ş)

Er Tv 272 Bin TL (ER RADYO TV AJANS A.Ş) 

Tv Malatya 272 Bin  TL (MALDİYA BASIN YAY. REK. TİC. A.Ş )

ZER Yayıncılık 272 Bin  TL (GENÇ İMPARATOR YAYIN REK. SAN. TİC. A.Ş ) (Yeni Kurulması Düşünülüyor)

Türkiyem Tv 272 Bin  TL (KANAL 44 BASIN YAY. YAP. REK. İLETİŞİM. TİC. A.Ş)

Vuslat Tv 272 Bin TL (SELAM İLETİŞİM AJANS A.Ş )

Güneş Tv 256 Bin  TL (YENİ GÜNEŞ BASIN YAYIN REKLAMCILIK SAN. TİC. A.Ş)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız