SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yaylımlı'ya Kanalizasyon Şebekesi

0
Güncellendi - 2016-11-30 16:51:15
Yaylımlı'ya Kanalizasyon Şebekesi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Malatya genelinde içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu alt yapı çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Akçadağ İlçesi’ne bağlı Yaylımlı Mahallesi’nde kanalizasyon alt yapı çalışmalarına başlandı.

Muhtar Karabulut: En Büyük Sorunumuz Kanalizasyondu

Yaylımlı Mahalle Muhtarı Şeyho Karabulut, Yaylımlı’nın en büyük sorununun kanalizasyon olduğunu belirterek, “MASKİ Genel Müdürlüğü kanalizasyon alt yapı çalışmasını başlattı. Mahallemizin zemini çok sert bir zemin. Ekipler çok büyük zorluk çekiyor. Kırıcı ile ilerlemeye çalışıyorlar.  Mahallimizin en büyük sorunu kanalizasyondu. Şuan çalışmalar devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır başta olmak üzere, MASKİ Genel Müdürü Sayın Dr. Özgür Özdemir’e ve emeği geçen herkese mahallelim adına teşekkür ediyorum” dedi.

Dr. Özdemir: Çalışmaları En Kısa Sürede Tamamlayacağız

Akçadağ İlçesi Yaylımlı Mahallesi’nde devam eden çalışmalar hakkında bilgiler veren Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, kanalizasyon alt yapı çalışmalarının bitmesiyle birlikte Yaylımlı Mahallesi’nin rahata kavuşacağını söyledi. Dr. Özdemir, “Yaylımlı Mahallemizin kanalizasyon alt yapı sıkıntısı vardı. MASKİ olarak çalışmalarımıza başladık. Mahallemiz için 1 adet 1000 kişilik fosseptik çukuru, 4 bin 500 metrelik hat çalışması, 71 adet muayene bacası ve 86 adet parsel bacası yerleştirme çalışması yapacağız. Çalışmalarımız devam ediyor. En kısa zamanda çalışmalarımızı tamamlamayı planlıyoruz. Çalışmanın tamamlanmasıyla birlikte mahallemiz rahata kavuşmuş olacak” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız