SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yaz Futbol Okulu..

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:01:51
Yaz Futbol Okulu..
A- A+ PAYLAŞ
 
 Malatya 1. Amatör Küme ekibi Malatyaspor’da, yaz futbol okulu çalışmalarına başladı. 
 
Yeşiltepe Stadı’nda Teknik Sorumlu Muharrem Zeyno koordinatörlüğünde Hüseyin Ökke, Ahmet Tataroğlu ve Ahmet Demirdağlı yönetiminde 106 sporcuyla çalışmalarına başlayan Malatyaspor futbol okulu, sportif eğitimlerin yanı sıra Malatyaspor alt yapısına futbolcu da kazandırmayı hedefliyor.
 
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Malatyaspor Kulübü Başkanı Bülent Kapkıner, Malatyaspor’un yaşaması ve yaşatılması adına çalışmaların devam ettiğini kaydetti. Rekor düzeyde katılımla yaz futbol okulunun çalışmalarına başladığını ifade eden Kapkıner, "UEFA tarafından BAL Ligi’nden Malatya 1. Amatör Küme Ligi’ne düşürüldük. Amatör kümede mücadele edebilmek için yaz spor okulumuzu açtık. Alt yapımıza futbolcu kazandırmak amacıyla böyle bir çalışmaya imza attık. Rekor düzeyde bir katılım var. Malatyaspor’un unutulmamış olması bizleri oldukça sevindirdi ve duygulandırdı. Hem hocalarımız hem biz 1982 yılına döndük. Malatyaspor alt yapısına seçildiğimiz o günlere döndük. O bizleri daha da mutlu etti. Malatyaspor asla unutulmayacak" diye konuştu.
 
Yaz futbol okuluna talebin her geçen gün daha da arttığına dikkat çeken Kapkıner, "Biz amatör lige hedefli başlıyoruz. Amacımız Bölgesel Amatör Futbol Ligi’ne yeniden çıkmak. BAL Ligi’ne yükseldikten sonra da 3. Lig’e çıkabilecek bir takım oluşturmak istiyoruz" dedi.
 
Kapkıner, Malatyaspor’un hakkını her zaman savunacaklarını belirterek şunları anlattı: 
 
"Açılan kamu davaları var. Malatyaspor’da bundan nemalanacaktır. Malatyaspor kapanır, borçlar biter diye kimse düşünmesin. Kimsenin böyle bir ümidi de asla olmasın. Malatyaspor’un her türlü hakkı savunulacaktır. Belediye Başkan Yardımcımız ve Malatyaspor Futbol Kulübü'nün Başkanı Ertan Mumcu ile de bir görüşme yapacağız. İnşallah bu görüşmemiz olumlu geçer. Biz herkesle barışık bir yönetim olduk. Malatyaspor ile uğraşanlara karşı da göğüs gereceğiz. Kimse burada umduğunu bulamayacak."
 
Muharrem Zeyno, Malatyaspor’un bir yaşam savaşı verdiğini, bu noktada kendilerine verilen görevi severek kabul ettiklerini anlatarak, "Malatyaspor’da 1982 yılında alt yapıda bu çalışmalara başlamıştık. Şu anki kulüp başkanımız Bülent Kapkıner de, alt yapıya o dönemde seçilmişti. Yıllar sonra Bülent Kapkıner Malatyaspor’a başkan oldu. Malatyaspor’u canlandırma yönünde çalışmaları olacağını bizlere iletti. Bize de görev vermek istediklerini söylediler ve bu görevi seve seve kabul ettik. Malatyaspor’u seviyoruz. Çünkü başka bir Malatyaspor yok. 21 günlük çalışmalar neticesinde 106 sporcu topladık. Bu sporcu sayısının daha çok artmasını bekliyoruz. Sporcu sayısı artıkça Malatyaspor’da yeniden canlanacaktır. Bu sporcular içerisinden ileriye dönük seçmelerde yapacağız. Amatör liglere 4 yaş kategorisinde katılacağız. Bundan sonraki süreçte Malatyaspor, yeniden bir yaşam savaşı verecektir" ifadelerini kullandı.
 
Yaz Futbol Okulu antrenörlerinden Ahmet Tataroğlu, "Yaz futbol okulu çalışmalarımıza başladık. Yaz tatili boyunca çalışmalarımız devam edecek. Malatyaspor yönetimi çok güzel bir karar aldı. Alınan bu karara destek veriyoruz" derken, diğer antrenör Ahmet Demirdağlı ise, çocukların sosyalleşip, ileride iyi bir sporcu olabilmeleri açısından çalışmaları çok önemsediklerini söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız