SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yaz, Kazan" Kampanyası

A- A+ PAYLAŞ

 

Kent Konseyi tarafından "Hayalimdeki Malatya" konulu kompozisyon yarışması düzenlendi. 3 kategoride gerçekleştirilecek yarışmada toplam 36 çeyrek altın ödül olarak verilecek.

Kent Konseyi'nin konuya ilişkin bülteni şöyle:

"Malatya Kent Konseyi, 2011’de ses getiren “Malatya Yazıyor” isimli kampanyası ile genç yaşlı herkesi düzenlediği bol ödüllü yarışmalar ile yeniden yazmaya, mektuplaşmaya ve tebrik kartı atmaya teşvik ediyor.
 
Genel sekreterlikten alınan bilgiye göre: Malatya Yazıyor Kampanyasının sürdürülebilirliğinin sağlanması hedefi ile birlikte hemşehrilerin gözünden daha yaşanabilir bir Malatya resmi çizmek amacı ile yazı yazma yeteneğinin geliştirilmesi için düzenlenen “Hayalimdeki Malatya” konulu kompozisyon yarışması düzenlendiği açıklandı.
 
Alınan bilgiye göre ilköğretim, lise ve üniversite olmak üzere üç ayrı kategoride başvuruların değerlendirileceği yarışmanın başvuruları 5 Aralık 2011 tarihine kadar Kent Konseyi Genel Sekreterliğine şahsen veya posta ile yapılabilecek. Başvuru formu ve yarışma kuralları ile ilgili bilgi Genel Sekreterlikten şahsen ya da www.malatyakentkonseyi.com internet adresinden alınabilecek.
Hayalimdeki Malatya 36 Altın İle Ödüllendirilecek
 
Yarışma jürisi alanında uzman ve deneyimli kişilerden oluşurken yarışmada dereceye girenler bol altın ile ödüllendirilecek.
 
ÜNİVERSİTE  birinciye 7 Çeyrek, ikinciye   6 Çeyrek, üçünc üye  5 Çeyrek    
LİSE birinciye 5 Çeyrek, ikinciye  4 Çeyrek, üçüncüye  3 Çeyrek   
İLKÖĞRETİM birinciye 3 Çeyrek, ikinciye  2 Çeyrek, üçüncüye 1 Çeyrek"
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız