SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yaz Kur'an Kursları Başladı

0
Güncellendi - 2017-06-12 20:04:00
Yaz Kur'an Kursları Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından cami ve Kur'an Kurslarında düzenlenen yaz Kur’an kursları Malatya”da 221 Kur’an kursu ve 950 camide başladı.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından çocuklara yönelik Kur’an öğretimi, Peygamberimizin hayatı, ahlak, inanç esasları gibi derslerin verileceği iki aylık eğitim dönemini kapsayan yaz Kur’an kursları başladı. Malatya Melekbaba Özgür Tepe Camisinde düzenlenen programa Vali Mustafa Toprak, Yeşilyurt Kaymakam Vedat Yılmaz, İl Müftüsü Ümit Çimen ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Kurslar ile ilgili de bilgiler veren İl Müftüsü Ümit Çimen, "Kur'an-ı Kerim kurslarımız, yatılı Kur'an-ı Kerim kurslarımız, hafızlık kurslarımız, 04 -06 yaş Kur'an-ı Kerim kurslarımız, yaz kurslarımız başlamıştır. Tüm personelimiz ile birlikte en iyi şekilde bu eğitimleri verebilmek için azami gayret içerisindeyiz" diye konuştu.

Vali Mustafa Toprak ise öğrencilere hitaben yaptığı konuşmasında, "Hepinizi tebrik ediyorum, çalıştınız, gayret ettiniz, alın teri döktünüz ailelerinizle, öğretmenlerinizle iyi bir eğitim öğretim içerisinde bilgiyle donatıldınız" ifadelerini kullandı. Öğrencilere okuma konusunda da uyarılarda bulunan Vali Toprak, “Şüphesiz ki okuyacağız daha fazla okuyacağız bilgili olacağız ve almış olduğumuz bilgilerle birlikte gelecekte iyi meslekler sahibi olarak ülkemizi ve milletimizi en iyi bir şekilde temsil edeceğiz” şeklinde konuştu.

Vali Toprak konuşmasında dini eğitimin de önemine dikkat çekti.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız