SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yaz Nihayet Geliyor..

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye bu hafta yeniden yazı yaşamaya başlıyor. Geçtiğimiz haftayı serin geçiren Türkiye'de Mayıs’ın son haftasında sıcaklıklar yeniden 30 dereceye yaklaşarak Haziran ortalamalarına çıkacak.

Sıcaklıklar artıyor ancak yine kuvvetli sağanak yağmurların görüleceği kentler olacak. Sıcaklığın bu kadar arttığı koşullarda oluşan yağmurlar çok güçlü olabiliyor.

Güneydoğu'da da cuma -cumartesi günü fırtına var Suriye'den çok yoğun çöl tozu gelebilir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Az bulutlu ve açık, Trakya kesimi ile zamanla bölge geneli parçalı ve çok bulutlu geçecek.

EGE: Az bulutlu, zamanla bölge geneli parçalı ve çok bulutlu geçecek.

AKDENİZ: Parçalı, zamanla iç ve batı kesimleri çok bulutlu, öğle saatlerinde Göller Yöresi ile Antalya'nın batı ilçeleri (Elmalı, Korkuteli) kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu, zamanla kuzey ve batısı parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde Çankırı ve Konya çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

BATI KARADENİZ: Az bulutlu, zamanla bölge geneli parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde Bolu, Karabük ve Kastamonu çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde Gümüşhane ve Bayburt çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Kuzey ve doğusu parçalı bulutlu, öğle saatlerinde Erzurum, Kars, Ağrı ve Iğdır çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı, diğer yerler az bulutlu geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız