SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yaz Spor Okulları Başladı

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:12:14
Yaz Spor Okulları Başladı
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya'da yaz spor okulları düzenlenen törenle açıldı. 
 
Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen açılış törenine Spor Genel Müdürlüğü Temsilcisi ve Spor Kontrolörü Necdet Ayaz, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Memnune Denizhan, Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen, MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, spor taban birliklerinin temsilcileri, antrenör ve sporcular katıldı. Açılış töreninde bir konuşma yapan Spor Genel Müdürlüğü Temsilcisi ve Spor Kontrolörü Necdet Ayaz, il spor merkezlerinin çocukların ve gençlerin gelişimine büyük katkı sağladığını ifade ederek, “Topluma ve millete faydalı bireyler olabilmeniz, zararlı alışkanlıklardan uzak durmanız ve boş vakitlerinizin en iyi şekilde değerlendirilebilmesi için spora yönlendirilmeniz gerekiyordu. Teşkilatımız bu düşünce doğrultusunda geleneksel hale getirerek, okullar tatil olduktan sonra il spor merkezlerini açmaktadır” dedi.
 
Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Memnune Denizhan ise, “Çocuk ve gençlerimizi spora yönlendirmek, onlara sporu sevdirmek; sporu bir yaşam biçimi haline getirerek, onların zararlı alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlamak ve ruhen sağlıklı bir nesil yetişmesine katkıda bulunmak amacıyla il spor merkezlerini açtık. Çocuklarımızın vatanını ve milletini seven, hoşgörülü, liderlik ve arkadaşlık duyguları gelişmiş, iyiyi ve güzeli takdir edebilen, saygılı, kendini kontrol edip, kurallara uyan, erdemli sporcular olarak yetiştirmesini istiyoruz. Okulların tatile girdiği şu günlerde çocuklarımızın yılın stres ve sıkıntısından kurtularak, rahatlamalarını sağlamak; yeni arkadaşlar edinmek, aynı zamanda spor kulüplerinin altyapısını oluşturmak amacıyla her yıl olduğu gibi bu yılda il spor merkezlerini açtık” diye konuştu.
 
Denizhan, şu ana kadar 24 branşta 2 bin 993 sporcunun il spor merkezlerine kayıt yaptırdığını sözlerine ekledi. Açılış konuşmalarının ardından halk oyunları, tekvando ve jimnastik ekipleri gösteriler yaptı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız