SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yaz Spor Okulları Başladı

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:09:17
Yaz Spor Okulları Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren yaz spor okulları açıldı.

Atatürk Spor Salonu’nda 2012-2013 yaz spor okullarının açılış töreni gerçekleştirildi. 35 branşta faaliyet gösterecek olan Yaz Spor Okulları’nın açılış töreninde konuşan Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, “Türk sporu ne kadar tabana yayılırsa o kadar milli takıma sporcu yetiştirebileceğiz” dedi.

Fındıklı, Yaz Spor Okulları’nın milli takıma sporcu kazandırma adına önemli olduğunu ifade ederek, “Milli takımlarımızın altyapısı sporcularımızın Türk sporuna katılmalarıyla mümkündür. Eğer bu sporcularımızı altyapıya dahil etmez isek önümüzdeki yıllarda milli takıma seçecek sporcu bulamayız. Burada şenlik havasında cereyan eden bu açılış töreni, gelecekte Türk sporunun temelini oluşturmaktadır. Oyunlarla vaktimizi güzel geçirip, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşmalarla başlayan spor serüveni, inşallah içimizden çıkacak milli takım sporcularıyla uluslar arası seviyeye ulaşacaktır” diye konuştu.

Herkesi spor yapmaya davet eden Fındıklı, “Sadece yaz aylarında değil kışında il spor merkezlerindeki faaliyetlere devam edelim. Bu Türk sporu adına büyük önem arz ediyor. Büyüklerimizi de tesislerimize bekliyoruz. Bütün tesislerimiz antrenman ve müsabaka saatleri dışında tüm halkımızın hizmetine açıktır. Herkesi spor yapmaya davet ediyorum” şeklinde konuştu.

Fındıklı’nın konuşmasının ardından Yaz Spor Okulları’nda 35 branşta eğitim verecek olan antrenörler tanıtıldı.

Açılış töreni halk oyunları ve jimnastik gösterileriyle sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız