SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yaz Spor Okulları Başladı

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:35:34
Yaz Spor Okulları Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Yaz Spor Okulları, düzenlenen törenle açıldı. 

Atatürk Spor Salonu’nda  Yaz Spor Okullarının açılış töreni gerçekleştirildi. Atatürk Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen açılış törenine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen, Gençlik hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İdari ve Mali İşler Şube Müdürü Memnune Denizhan, çok sayıda sporcu ve aileleri katıldı. 40 branşta açılan fakat 22 branşta faaliyet gösterecek olan ‘Yaz Spor Okulları’nda, kayıtların Ramazan ayı olması nedeniyle ağır şekilde ilerlediği belirtildi. 

Yaz Spor Okullarının açılış töreninde konuşan Fındıklı, ‘Türk sporu ne kadar tabana yayılırsa o kadar milli takıma sporcu yetiştirebileceğiz” dedi.

Fındıklı, “Bugün önemli bir gün bizim için. Hem beden terbiyesi ve Spor Genel Müdürlüğünün kuruluş yıl dönümü hem de Yaz Spor Okullarının açılış seremonisini gerçekleştirdik. Sabırlı ve olgun olmanın en temel niteliklerinden biriside sportif faaliyetlerdir. Biz, bu sezonda tüm tesislerimizi, İmkanlarımızı ve antrenörlerimizi seferber ediyoruz. Yaz nedeniyle okulların kapalı olmasını iyi değerlendirmemiz gerekiyor. 40 branşta kurslarımızı açtık. 22 branşta kayıt alıyoruz. Kayıtlarımız 3 bin 835’e ulaştı. Ramazan ayı olması nedeniyle kayıtlarımız biraz düştü. Ramazan ayının bitmesiyle birlikte büyük bir patlama yaşayacağımızı da biliyorum. Kayıtlarımız yılsonuna kadar sürecektir. 22 branşta 121 antrenörümüz görev alacaktır. Beden eğitimi hocalarımızda desteklerini verecektir” diye konuştu. 

Spor tesislerinin tamamını faaliyete geçireceklerini vurgulayan Fındıklı, “Yaz Spor Okullarında Atatürk Spor Salonu, Yakınca spor salonu, Tecde Spor Salonu, Yeşiltepe Spor Salonu, Battalgazi Spor Salonu, Turgut Özal Çok programlı antrenman salonları ve Olimpik Açık Yüzme Salonu, kapalı Yüzme Salonu, Üniversitenin karşısındaki antrenman sahamız ve tüm ilçelerdeki salonlarımız ile Yaz Spor Okulların içerisinde yer alacağız. Bu faaliyetlerin amacı, yaz aylarında boş vakitlerimizi değerlendirmek, sağlıklı bireyler yetiştirmek ve geleceğin sporcularını yetiştirmek istiyoruz. Çocuklarımızı kesinlikle ve kesinlikle Yaz Spor Okullarına göndermek gerekiyor. Çocuklarımız A sosyal bir ortamdan çıkarıp, gayet sosyal bir ortam ile buluşuyor. O yüzden Yaz Spor Okullarına katılan sporcularımıza ve çocuklarımıza başarılar diliyoruz” dedi.

Açılış töreni Artistik Jimnastik, Kick-Boks ve Halk Oyunları ekibinin gösterisiyle son buldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız