SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yaz Spor Okulu Kayıtları Sürüyor

0
Güncellendi - 2016-06-15 22:06:36
Yaz Spor Okulu Kayıtları Sürüyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da yaz spor okullarına kayıt süreci devam ediyor.

Osman Çağlı Kapalı Yüzme Havuzu üzerinde ve eski TFF binasında bulunan İl Spor Merkezleri Kayıt Bürosunda yapılan başvurular sporcuların ailesiyle birlikte ücretsiz yapılıyor. Yaz spor okullarına tüm branşlarda 5 - 18 yaş grubu çocuk ve gençler kabul edileceği açıklandı. Yüzme branşı aylık 50 bin TL olup diğer branşlar ücretsiz olacağı belirtildi. Ayrıca 12 branşta engelli çocuk ve gençler için de ayrı gruplar oluşturmak üzere branş açılacağı ifade edildi.

İl Spor Merkezlerinin açılış töreni 29 Haziran Çarşamba günü saat 11:00’da Atatürk Spor Salonunda yapılacak.

FINDIKLI AİLELERE SESLENDİ

Ailelere, çocuklarını bu merkezlere yönlendirmeleri konusunda çağrıda bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, “Bakanlığımızın sunmuş olduğu imkanlarla yaz boyunca gençlerimizin ve çocuklarımızın temel spor eğitimi başta olmak üzere, beden ve ruh sağlıklarının geliştirmeleri için açılan yaz spor okullarına yoğun bir katılım bekliyoruz. Yoğun geçen okul eğitim-öğretim temposunun ardından, yazın sıcağında öğrencilerimizi evlerde tutmak yerine merkezlerimize bekliyoruz. Yetenekli oldukları branşlarda faaliyet göstersinler, antrenör arkadaşlarımız zaten onlarda bir cevher görürse lisan çıkarıp bünyemize katıyoruz. Ailelerimiz kesinlikle en ufak bir kuşku duymadan çocuklarını yönlendirebilirler. 40 branşta 100’e yakın antrenörle hizmet veriyoruz. Ramazan ayı dolayısıyla kayıtların şimdilik istenilen düzeyde olmadığını görüyoruz. Ama yaz boyunca kayıt alacağız. Bayramdan sonra ciddi bir yoğunluk bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

ENGELLİLER İÇİN

Yaz Spor Okullarında Atıcılık, Atletizm, Badminton, Basketbol, Bedensel Engelliler Atletizm, Bedensel Engelliler Badminton, Bedensel Engelliler Yüzme, Bisiklet, Boks, Cimnastik, Futbol, Görme Engelliler Yüzme, Güreş, Halter, Hentbol, Herkes İçin Spor, Hokey, İşitme Engeliler Atıcılık, İşitme Engeliler Taekwondo, İşitme Engeliler Güreş, İşitme Engeliler Badminton, İşitme Engeliler Masa Tenisi, İzcilik, Karate, Judo, Kıck Boks, Masa Tenisi, Modern Pentatlon, Muay Thai, Okçuluk, Özel Sporcular Masa Tenisi, Özel Sporcular Atletizm, Özel Sporcular Voleybol, Satranç, Su Topu, Taekwondo, Tenis, Voleybol, Vücut Geliştirme, Yüzme olmak üzere toplam 40 branşta hizmet verilecek.

iha

YAZ SPOR OKULU KAYITLARI SÜRÜYOR (MEHMET TÜREL/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız