SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yaz Yoğun Dönem Olacak'

A- A+ PAYLAŞ

Yanında TSO ve ESOB başkanları olduğu halde çarşı merkezindeki esnafları ziyaret eden Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yaz döneminde yeni projelerin ihalesiyle yoğun bir çalışma içerisine gireceklerini söyledi.

Çakır'ın çarşı gezisi ile ilgili olarak Belediye Basın Bürosu'nca yayınlanan basın bülteni şöyle:

"Belediye Başkanı Ahmet Çakır ayakkabıcı esnafları ile kahvaltılı toplantıda bir araya gelerek, ayakkabıcı esnafının sorunlarını dinledi.

16 Ocak Cumartesi günü gerçekleşen toplantıya Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra TSO Başkanı H. Hüseyin Erkoç, ESOB Başkanı Şevket Keskin, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, daire müdürleri ile ayakkabıcı esnafları katıldı.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a sorunlarını anlatan ayakkabıcı esnafları kendilerine gösterdiği yakın ilgiden dolayı Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür ettiler.

Belediye çalışmaları hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Bu bölgemizin ve çarşı esnafımızın sıkıntılarını biliyoruz. Bu bölgemizin daha güzel bir görünüme kavuşması için proje çalışmalarımız var. Malatya geneli için hazırlamış olduğumuz birçok projemiz var. Bu projelerimiz arasında Beylerderesinden şehir merkezine kadar olan batı girişinin yeniden düzenlenmesi, İnönü ve Atatürk (kışla) caddemizin modern bir caddeye dönüştürülmesi, Cengiz Topel caddemizin yeniden düzenlemesi, kaldırımların hem kaliteli hem de standartlara uygun bir şekilde yenilenmesi ve ana caddelerimizin asfaltlarının tekrardan yapılması gibi projelerimiz ihale aşamasına gelmiştir. Önümüzdeki aylarda bu projelerimizin ihalelerini yaparak yaz ayı boyunca şehrin her tarafında yoğun bir çalışma içerisine gireceğiz” dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Yeni bir nikah dairesi yapımı ile Çevre Yolu altında kalan mahalleler için Semt Konakları yapılması gibi çalışmaların da devam ettiğini söyledi.

ESOB Başkanı Şevket Keskin ise Belediye Başkanının her zaman esnafların yanında olduğunu belirterek “Esnafların sorunlarına gösterdiği ilgiden dolayı Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür ediyorum” dedi.

TSO Başkanı H. Hüseyin Erkoç yaşanan ekonomik krizin esnafları etkilediğini belirterek, “Sayın Başkanımız esnafımızın derdini, sıkıntısını çok iyi biliyor. Sayın Başkanımız esnaflarımızın sıkıntılarına ve sorunlarına olumlu bakmaktadır. Bu sıkıntı ve sorunların çözümü içen gerekli çalışmaları yapacağından eminim. Esnafımızın sıkıntılarını dinlediği için kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır daha sonra Vakıf İş Hanı çevresinde bulunan ayakkabıcı esnaflarını dükkanlarında ziyaret ederek kendileriyle bir süre sohbet etti."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız