SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yazarlardan Teşekkür

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:04:58
Yazarlardan Teşekkür
A- A+ PAYLAŞ

Malaya Deniz Kitapevleri tarafından düzenlenen 3. Deniz Kitap Festivaline katılan yazarlardan Sibel Eraslan, İhsan Eliaçık, Semra Kandemir ve Ferman Salmış Malatyalı okurlarına teşekkür ettiler. 

Doğu Anadolu Bölgesi’nin en kapsamlı kitap kırtasiye mağazalarından biri olan Malatya Deniz Kitapevlerinde düzenlenen 3.Deniz Kitap Festivalinin son gününde okurlarıyla bir araya gelen yazarlardan Sibel Eraslan, İhsan Eliaçık, Semra Kandemir ve Ferman Salmış kitapseverlerin yoğun ilgisiyle karşılaştılar. İmza gününün ardından gazetecilere ortak bir açıklamada bulanan yazarlar, Malatya’yı çok güzel bulduklarını ve her geçen gün gelişen bir kent konumunda olduğunu söylediler.

Yazarlar, “Türkiye’de etkili bir yapısı olan Malatya; gelişen, kalkınan huzurlu bir kent. Büyükşehir olmasıyla birlikte de Malatya’nın gelişmesi, kalkınması, sağlıklı bir kente dönüşmesi ekonomik olarak güçlenmesi ve yeni istihdam alanlarının oluşacağına inanıyoruz. Malatyalı okurlarımız her geçen gün kitaplara olan ilgisi yükseliyor. Bizleri özellikle bu programa davet eden Deniz Kitapevlerine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız