SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yazıcı Cenaze İçin Geldi

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:13:43
Yazıcı Cenaze İçin Geldi
A- A+ PAYLAŞ

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Malatya'nın Pütürge ilçesinde, damadı Abdullah Çeker'in dedesi Hüseyin Çeker'in (98) cenazesine katıldı. 

İş adamı Mehmet Çeker'in de babası olan Hüseyin Çeker'in cenazesine katılmak üzere Malatya'ya gelen Bakan Yazıcı, Pütürge ilçesine bağlı Tepehan beldesi Arguça mezrasındaki cenaze evine gitti. 

Arguça Hüseyin Uğurlu Camisi'nde kılınan cenaze namazına katılan Yazıcı, tabutu cemaatle beraber omuzlayarak, cenaze aracına kadar taşıdı. Cami ile köy mezarlığı arasındaki yaklaşık bir kilometrelik yolu vatandaşlarla yürüyen Yazıcı, cenazenin defnedilmesinin ardından taziye evine geçti. 

Cenaze namazına Malatya Valisi Vasip Şahin, Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkci, Pütürge Belediye Başkanı Necdet Ayaydın ve bazı kurumların müdürleri de katıldı. 

Çeker ailesinin akrabası Yusuf İlker, merhum Hüseyin Çeker'in babasının, oğlu 40 günlükken askere gittiğini ve Sarıkamış'ta şehit düştüğünü söyledi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız