SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yazıcıoğlu İçin Darende'de Anma

0
Güncellendi - 2016-03-20 18:09:26
Yazıcıoğlu İçin Darende'de Anma
A- A+ PAYLAŞ

Büyük Birlik Partisinin (BBP) Kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu, ölümünün 7. yılında Darende ilçesinde dualarla anıldı.

7 yıl önce Kahramanmaraş´ta helikopterinin düşmesi sonucu hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi eski Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu için Darende'nin en büyük camisi olan Somuncu Baba Külliyesinde mevlit okutuldu. Mevlide, çeşitli partilerin temsilcileri, BBP Yöneticileri, Merkez Karar Yönetim Kurulu üyeleri, il ve ilçe teşkilatları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Okutulan mevlidin ardından Yazıcıoğlu için dualar edildi ve cemaate ikramda bulunuldu. Büyük Birlik Partisi (BBP) Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi İbrahim Alagöz ve beraberindeki heyet mevlit programının ardından Hasan Gazi Türbesi ve Şehitliğini ziyaret etti. Alagöz, burada yaptığı açıklamada, 18 Mart Çanakkale Zaferinin 101. yıl dönümünde şehitleri rahmet ve minnetle andıklarını belirtti. Merhum Genel Başkanları Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümünün üzerinden 7 geçtiğini belirten Alagöz, bu süreçte davanın Malatya’dan Kahramanmaraş’a alındığını ancak şuana kadar hiçbir sonuç alınmadığını ifade etti. Alagöz, “Hani birileri demişti ya ‘Muhsin Yazıcıoğlu suikastı bizim boynumuzun borcudur´. Bir an önce bu namus borcunu ödemelerini istiyoruz” şeklinde konuştu.

BBP İlçe Başkanı Ali Gök ise merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nu rahmet ve minnetle andıklarını belirterek, “Türkiye’yi bölmek isteyen çapulcular şunu bilsinler ki, Alperenler ülkesi için her zaman gözünü kırpmadan canını vermeye hazırdır" şeklinde konuştu.

iha

BBP KURUCU GENEL BAŞKANI MERHUM MUHSİN YAZICIOĞLU, ÖLÜMÜNÜN 7. YILINDA DARENDE'DEKİ SOMUNCU BABA KÜLLİYESİNDE MEVLİT OKUTULUP DUALARLA ANILDI. (İSMET HÜSEYİN UĞUR/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız