SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yazıcıoğlu İçin Mevlid Okutuldu

0
Güncellendi - 2016-03-25 17:49:56
Yazıcıoğlu İçin Mevlid Okutuldu
A- A+ PAYLAŞ

7 yıl önce geçirdiği helikopter kazası sonrasında vefat eden Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu için Malatya Anadolu Selçuklu Medeniyet Derneği tarafından Mevlid-i Şerif okutuldu.

Anadolu Selçuklu Medeniyet Derneği tarafından Muhsin Yazıcıoğlu için, Cuma namazı sonrası Malatya Yeni caminde okutulan Mevlid-i Şerif’e, Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Av. Sema Altuntaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Türk Ocakları Malatya Şubesi üyeleri ve çok sayıda vatandaş iştirak etti.

Okutulan Mevlid-i Şerifin ardından yeni cami önünde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Malatya Anadolu Selçuklu Medeniyet Derneği Genel Başkanı Ayetullah Geçen, helikopter kazası sonucunda hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekilere Allah’tan rahmet dileyerek “Daha önce defaatle Şehit Muhsin Yazıcıoğlu'nun profesyonel bir suikast sonucu şehit olduğunu ifade ettik. Sizlerin huzurunda yine ifade ediyoruz ki Muhsin Yazıcıoğlu şehit edilmiştir. Bir suikast sonucu hayatını kaybetmiştir. Maalesef birileri hala Merhum Yazıcıoğlu'nun kazasını, ‘kaza içinde kaza çıkarmayın’ söylemleriyle bizlere anlatmaya çalışıyor. Açık ve net bir şekilde ifade edelim merhum Muhsin Yazıcıoğlu bir suikast sonucu hayatını kaybetmiştir. Bizde bu suikastın aydınlatılması noktasında birçok kez iktidara seslendik, taleplerde bulunduk. Eski Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül bunun bir kaza olmadığını ifade etmesine ve Devlet Denetleme Kurulu'nun vermiş olduğu raporlara rağmen bu olayın hala kaza olduğunu söyleyen ahmakları Allah'a havale ediyoruz. Bizler bu olayın siyasi Faili meçhuller listesine girmesine asla ve kata müsaade etmeyeceğiz” diye konuştu.

Geçen, 7 yıl önce yaşanan ve Muhsin Yazıcıoğlu ile beraberindekilerin ölümüne neden olan kazada paralel yapının parmağının olduğunu iddia ederek “2009 yılında, bugünkü adıyla paralel devlet yapılanmasının ne kadar güçlü olduğunu, devletin bütün kurumlarında ne kadar etkili olduğunu ve istihbarı güçlerinin bütün dengeleri nasıl kontrol altında tuttuğunu biliyoruz. Bu anlamda da bu olayda cemaatin parmağının olduğunu söylemek istiyorum. Bu dönemde paralel yapının elindeki güçle 47 saat Muhsin Yazıcıoğlu kaza alanında bekletilmiştir. Yine ifade edelim ki Muhsin Yazıcıoğlu helikopter olayında ölmemiştir, hayatta kalmıştır fakat ölmesine birileri müsaade etmiştir. Sizlerin aracılığıyla buradan Pensilvanya'ya sesleniyorum. Ey, Fethullah Gülen, Muhsin Yazıcıoğlu'nun şehadetinde senin parmağın var mı? yok mu? bunu bize bir açıkla. Eğer bunda senin parmağın var ise mutlaka ama mutlaka biz bunun hesabını soracağız. Bu olayın unutulmasına müsaade etmeyeceğiz. Ben buradan devletin yetkililerine sesleniyorum. Eğer siz bu olayın siyasi Faili meçhuller listesine koyarsanız emin olun ki bu olayın aynısı veya bir benzeri sizin de başınıza gelecektir. Devletimiz gereğini yapsın” şeklinde konuştu.

iha

MALATYA'DA MUHSİN YAZICIOĞLU İÇİN MEVLİD OKUTULDU (BARIŞ TÜREL/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız