SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yazıcıoğlu İçin Yürüdüler

A- A+ PAYLAŞ

Alperen Ocakları, helikopter kazasında hayatını kaybeden BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu için yürüdü.

Alperen Ocağı üyeleri, Ocak binasından Malatya Gazeteciler Cemiyeti'ne kadar ellerinde, "Malatya üşüyor Koca Reis" yazılı pankartla ve sloganlar atarak yürüdü. Gazeteciler Cemiyeti'nde basın açıklamasını okuyan Alperen Ocakları Doğu Anadolu Bölge Başkanı Ayetullah Geçen, "Nizam-ı Alem davasının lideri şehit Muhsin Yazıcıoğlu'nun, şu ana kadar yapılan araştırmalarda, yapılan incelemelerde bu olayın sıradan bir kaza olmadığı kanaati bizde uyandırıyor" ifadelerini kullandı.

Türk siyasi hayatında önemli isimlerin ölümünün çocuğu zaman şüpheli olduğunu belirten Geçen, "Hatta hala tartışılmaktadır. Turgut Özal, Eşref Bitlis, Adnan Kahveci, Recep Yazıcıoğlu ve Susurluk kazası gibi olaylar sıradan bir olay gibi gösterilip aslında çok iyi hazırlanmış ve organize edilmiş bir suikast olması ve birileri tarafından yaptırıldığı kuşkusu hep soru işareti olarak kafalarda durmaktadır" iddialarını öne sürdü.
Muhsin Yazıcıoğlu'nun Tacettin Dergahı'na defnedilmesi için Bakanlar Kurulu'nun hazırladığı kararnameyi Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın imzalamamasını da eleştiren Geçen, "Genel başkanımızın şahadetini her zaman araştıracak, sonuca ulaşana kadar takipçisi olacağız" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız