SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yazıhan Alt Yapısı Güçlendiriliyor

0
Güncellendi - 2017-07-18 03:31:19
Yazıhan Alt Yapısı Güçlendiriliyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü sağlam ve modern altyapılı bir gelecek inşa etmek amacıyla şehrin her bölgesinde içmesuyu ve kanalizasyon çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Yazıhan ilçesine yapılan yatırımları Genel Müdür Dr. Özgür Özdemir yerinde inceleyerek değerlendirdi.

MASKİ Genel Müdürlüğü Malatya merkez ve ilçelerinde çalışmalar yaparak şehrin altyapısını yeniden inşa ediyor. Yazıhan İlçesi’ne yapılan yatırımları yerinde inceleyen Dr. Özdemir: “Malatya genelinde çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Şu an için maliyeti 175 milyon TL olan 800 Kilometrelik yatırımlarımızı gerçekleştiriyoruz. Merkezdeki çalışmalarımızla beraber tüm ilçe merkezlerimizde çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Doğanyol ve Pütürge ilçelerinde çalışmalarımızı tamamladık. Doğanşehir, Hekimhan, Akçadağ ve Yazıhan’da altyapı çalışmalarımız devam ediyor. Yatırımlarımız önümüzdeki yıllarda artarak devam edecek.

Çalışmalar kapsamında bilgi veren MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir: “Yazıhan İlçemizde yaklaşık 5 milyon TL maliyetinde 57 kilometrelik altyapı yatırımımızı tamamladık. Yazıhan genelinde, yaklaşık maliyeti 7 milyon TL olan 46 kilometrelik İçmesuyu ve kanalizasyon altyapı yatırımlarımız devam ediyor. Bu kapsamda Yazıhan Merkezin kanalizasyon hattını tamamen yeniliyoruz. Ayrıca Yazıhan Çivril Mahallesi’nin içmesuyu ve kanalizasyon hattını yeniden inşa ediyoruz. Yazıhan ilçemizdeki altyapı çalışmalarımızın bitiş tarihi 2018 in ilk ayları olacak. Çalışmalarımızın % 40’lık kısmını tamamladık. Muhtemelen yılsonunda altyapı çalışmalarımız tamamlanacak ve Yazıhan İlçemiz sağlam altyapı, temiz çevreye kavuşacak. Malatya genelinde güçlü altyapı çalışmalarımız kesintisiz devam ediyor. Amacımız sağlam ve modern gelecek inşa etmek. Çalışmalarda emeği geçen Genel Müdür Yardımcılarıma. Daire Başkanlarıma, kontrol mühendislerime ve saha da çalışan ekibime çok teşekkür ediyorum.” dedi

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız