SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yazıhan Caddelerinde Düzenleme

0
Güncellendi - 2018-10-24 05:48:45
Yazıhan Caddelerinde Düzenleme
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi Yazıhan İlçesi’nde değişim dönüşüm ve yenileme çalışmaları kapsamında 11 caddede düzenleme çalışmaları yaptı.

Malatya’ya yakın ilçelerinden biri olan ve son yıllarda büyük gelişim gösteren Yazıhan İlçesi’nde yatırım ve hizmetlerini sürdüren Büyükşehir Belediyesi, ilçenin caddelerini modern bir görünüme kavuşturdu.

Üstyapı çalışmaları kapsamında Yazıhan İlçesi’nin caddelerini sıcak asfalt ile kaplayan Büyükşehir Belediyesi 7 kilometrelik asfalt çalışmasında 8 bin ton asfalt kullandı. Kaldırım ve perde duvar çalışmalarının da yapıldığı caddelerde ince işler yapılıyor.

İlçenin asfalt çalışmasını Büyükşehir yaparken, perde duvar ve kaldırım işçiliğini ise Yazıhan Belediyesi yaptı. Yapılan çalışmaların malzeme desteğini de yine Büyükşehir Belediyesi sağladı. Yazıhan Belediyesi ile ortaklaşa yapılan çalışmalar sonucunda caddeler nezih bir görünüme kavuşturuldu.

Çalışmalar kapsamında Cumhuriyet, Özgürlük, Barış, Vatan, Hekim, Hidayet, Lise, Pınar, İstasyon, Güven, Abdurrahman Serttaş Caddeleri standartlara uygun hale getirildi.

Yapılan çalışmalardan son derece mutlu olduklarını ifade eden Yazıhanlılar, Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a teşekkür ettiler. Yazıhan’ın ilk defa böylesine kapsamlı hizmet aldığını belirten vatandaşlar, “Yazıhanımızda yapılan çalışmalardan dolayı çok mutluyuz. Yaz ayları toz içinde geçse de, beklediğimize değdi. Caddelerimiz pırıl pırıl oldu. Camlarımızı açabiliyor, evimizin önünde oturabiliyoruz. Son dönemlerde bu kadar kapsamlı bir hizmet almamıştık. Önce altyapımız yapıldı. Daha sonra da kaldırım ve yol çalışmaları yapıldı. Yazıhan çok güzel oldu. Emeği geçenlere şükranlarımızı sunuyoruz" dediler.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • malatyam44 (5 yıl önce)
    güzel olmuş tebrikler
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (5 yıl önce)
    Emeği geçenlere ellerine sağlık
    0
    0
    Yanıtla
  • Erhan (5 yıl önce)
    Yaa yazihan merkezi yapilsinda 10 yildir bahcelievler koyunun yarim kalan yolu yapilmadi. Koskoca koyun yolu yok yatirim yapilacaksa heryere yapildiktan sonra basa alinsin.
    0
    0
    Yanıtla