SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yazıhan Cazibe Merkezi Olacak'

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:15:48
'Yazıhan Cazibe Merkezi Olacak'
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Sarılar, Park Bahçeler Müdürü Çetin Bozkurt ile birlikte Yazıhan Belediyesi'ni ziyaret etti. 

Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk ve ilçe belediye yetkilileriyle görüşen Sarılar ve beraberindekiler, Yazıhan da yapılması planlanan park alanında incelemelerde bulundular.

Sarılar yaptığı konuşmada, çalışmalar için bir yol haritası çıkarıp ona göre hareket edeceklerini kaydederek, "Yazıhan ilçesinde yapılacak olan parkı gezerek, yapacağımız projeleri yerinde görmek, birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmek ve saha çalışmasını başlatmak amacıyla bugün Büyükşehir olarak gelmiş bulunmaktayız. Sizlerle birlikte Yazıhan’ı daha güzel yerlere taşıyacağız. İlk olarak yapılacak tüm çalışmalar için yol haritası çıkarıp, daha sonra hızlı bir şekilde harekete geçip, projelerimizi hayata geçireceğiz" diye konuştu.

Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk ise, Yazıhan'da yapılacak olan park projesinin ilçeyi cazibe merkezi haline getireceğini belirterek, “Bu projenin tamamlanması ile Malatya'dan hemşerilerimiz 35 km gelip Yazıhan'da hafta sonu pikniğini, doğal kahvaltısını yapacağı alanlar ve Atlı cirit binicilik ihtisas spor kulübü tesisi projesinin de gerçekleştirilmesi ile birlikte binicilik dersleri ve çocukları ile birlikte güzel zaman geçireceği mekanlar yapacağız. Büyükşehir Belediyemizin desteği ile bu projelerimiz gerçekleştirilir ise Yazıhan tamamen cazibe merkezi olma konumuna gelecektir” dedi.

Başkan Öztürk, tren yolu üzerinde geçişlerde tehlikenin çok olduğunu da ifade ederek park projesi ile birlikte bir alt geçit yapılmasın da sözünü büyükşehir belediyesinden aldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız