SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yazıhan Ciritçileri Temsil Edecek

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:55:09
Yazıhan Ciritçileri Temsil Edecek
A- A+ PAYLAŞ

Atlı Cirit Türkiye Şampiyonası Ön Eleme Grup Müsabakaları 6-8 Eylül tarihleri arası Erzurum'da yapılacak.

Malatya'yı temsil edecek olan Yazıhan Atlı Cirit Kulübü'nden konuya ilişkin şu açıklama yapıldı:

"Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu 2013 yılı faaliyet programında yer alan Atlı Cirit Türkiye Şampiyonası Ön Eleme Grup Müsabakaları 6-8 Eylül tarihleri arası Erzurum’da yapılacaktır. İlimizi bu müsabakalarda Malatya Yazıhan Atlı Cirit Kulübü temsil edecek.

Şampiyonayla ilgili bir açıklama yapan Kulüp Başkan Yardımcısı Nihat Yıldız “Erzurum’da yapılacak grup müsabakalarında başarılı olup Türkiye Şampiyonası finallerine katılmak istiyoruz. Sivas Önder, Kars Çıplaklı Köyü ve Bayburt Üniversitesi Atlı Spor Kulübü katılacak. Rakiplerimiz karşısında başarılı olup Türkiye Şampiyonasında başarılı olmak istiyoruz. Takım arkadaşlarımızla iyi bir hazırlık devresi geçirdik. Grup müsabakalarında ilimizi en iyi şekilde temsil etmek azmindeyiz” dedi.

Malatya Yazıhan Atlı Cirit Kulübü ekibinde şu sporcular yer alıyor:

Nihat Yıldız

Tahsin Güler

Salman Güler

Suat Yıldız

Göksel Güler

Korkut Güler

Mahir Güler

Mert Güler

Ayhan Güler"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız