SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yazıhan İçin Fırsat Doğdu"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:19:01
A- A+ PAYLAŞ

Eğitimci Ahmet Polat Kaya, Yazıhan'da AKP'nin Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

Başvuru formunu AKP ilçe başkanı Veysel Ateş'e teslim eden Kaya, "Bilindiği üzere Yazıhan, 1990 yılında ilçe olmuş 17 bin’in üstünde bir nüfusla, 618 Km karelik bir alanda kurulu, Malatyamızın önemli yerleşim alanlarından biridir. İlçemizin içinden geçen bir demiryolu hattımız, yanından da geçen Akdeniz ve Doğuyu Karadenize bağlayan D 850 karayolu ağımız vardır. Kıt imkânlarla ilçemizi, beldelerimizi, köylerimizi mahallelerimizi yaptıkları hizmetlerle bu günlere taşıyan değerli yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Ak Parti iktidarının Malatyamızı büyükşehir statüsüne yükseltmesi ve ilçelerimizi bir bütün olarak tasavvur edip, buna göre yeni bir yönetim biçimi getirerek, tüm ilçeye hizmet edecek belediye başkanlığı mekanizmasını devreye koyması, Yazıhanımız ve tüm ilçelerimiz açısından kalkınmada büyük bir hamle yapabilmek için iyi bir fırsat doğurmuştur.

Bir eğitimci, girişimci, işadamı ve sosyal psikolog olarak bu güne kadar edindiğim bilgi, birikim ve tecrübeyi ilçemizin kalkınma sürecine katkı sunmak amacıyla 30 Mart 2014’te yapılacak yerel seçimlerde, Ak Parti’den Yazıhan Belediye Başkanlığı Aday Adaylığına başvurumu yapmak için buradayım."dedi.

Ahmet Polat KAYA Kimdir?

1970 yılında Yazıhan Akyazı/Sarsap köyünde doğdu. İlkokulu Sarsap’ta, Ortaokul ve Liseyi Yazıhan’da okudu. 1987-1991 yılları arasında İnönü Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümünü bitirdi. Milli Eğitim Bakanlığı’nda bir süre öğretmenlik yaptı. Ve bu süre içerisinde Yüksek Lisans çalışmalarını yürüttü. Daha sonra Özel Öğretim kurumlarında yöneticilik görevlerinde bulundu. Çeşitli yerel televizyonlarda eğitim ve öğretim üzerine programlar yaptı. Halen Yeni Hamle Dershaneleri ve Olimpiyat Koleji kurucu üye ve Genel müdürlük görevlerini sürdürmektedir. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız