SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yazıhan İlçesini Ziyaret Etti

A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Fuat Ölmeztoprak, Malatya'nın Yazıhan ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Ziyarette, Yazıhan Belediye Başkanı Ali Kaya, il genel meclis üyesi Cafer Kuşdoğan, AKP İlçe Başkanı Veysel Ateş, Durucasu Belde Başkanı Hasan Basri Dağdelen, AKP Fethiye belde başkanı Hüseyin Çelik ve bazı partililer hazır bulundu.

Milletvekili Ölmeztoprak ve beraberindekiler, önce ilçe kaymakamlığı ve belediyeyi ziyaret etti. İlçe kaymakamı Abdullah Abid Öztoprak'tan çalışmalar hakkında bilgi alan Ölmeztoprak, Yazıhan ilçe merkezi, 2 beldesi, 17 köyü ve 20 mezrayı içerisine alan Karasu içme suyu projesinin tamamlanması ile söz konusu yerleşim yerlerinde yaşayan Yazıhan ilçe sakinlerinin önemli bir sorunlarının böylece çözüme kavuştuğunu ifade etti.

Yazıhan ilçesinin 120 bin dönüm arazisine hayat verecek ve Malatya'nın tarım sektörüne önemli artılar kazandıracak olan Boztepe (Kuruçay) projesinde fiziki gerçekleşme oranının yüzde 75 olduğunu ve 2010 yılında 15 milyon TL ödenek aktarıldığını belirten Ölmeztoprak, "Şu anda bu projemizin yapım çalışmaları içerisinde yer alan gövde dolgusu hızlı bir şekilde devam etmektedir" dedi. Ölmeztoprak, Boztepe Barajı'nın 2010 yılı sonu itibariyle gövde dolgusunun bitirileceğini söyledi.

Ölmeztoprak Yazıhan İlçe Belediye Başkanlığı Hizmet binasının yenisinin yapılması ile ilgili çalışmaları yakından takip ettiğini belirterek, bu konuda Belediye Başkanı Ali Kaya'dan bilgi aldı.

İlçede mahalle ve köy muhtarlarının sorunlarını dinleyen ve referandumunda önemini anlatan Milletvekili Ölmeztoprak şöyle konuştu:

"Bu referandum herhangi bir partiye mal edilemez. Bu, Türkiye meselesidir. Türkiye'nin önünde, demokrasinin önünde bir setin aşılmasıdır. Adeta bir aşama kat edilmesidir. Eğer biz bu aşamayı geçersek, bundan sonra hiç kimse Türkiye'yi demokratik olarak bundan geri götüremez. Bu mesele partimizin dışında bir memleket meselesidir. AK Partili olanların oy vermesini zaten isteyeceğiz ama AK Partili olmayanlara da bu anayasa değişikliğinin getirdikleri ve güzelliklerini anlatarak onların da oyunu almamız

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız