SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yazıhan TEOG'da Birinci

0
Güncellendi - 2017-01-15 19:37:59
Yazıhan TEOG'da Birinci
A- A+ PAYLAŞ

Yazıhan İlçe Milli Eğitim Müdürü Fethullah Taylan, ilçenin Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında 68,16 not ortalamasıyla Malatya ilçeleri arasındaki birinciliğini koruduğunu bildirdi.

Yazıhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Yazıhan Eğitim Kültür ve Sosyal Araştırmalar Merkezi (YEKSAM) yönetimi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Taylan'ı makamında ziyaret etti.

Taylan, YEKSAM yönetimini kabulde yaptığı konuşmada, "Yazıhan TEOG'da son 3 yıldır birinciliği koruyor. Her yıl başarı grafiğimiz artıyor. 2014-2015 eğitim öğretim döneminde 64,46 not ortalamasıyla 2015-2016 eğitim öğretim döneminde 64,88 not ortalamasıyla 2016-2017 eğitim öğretim döneminde ise 68,16 not ortalamasıyla ildeki ilçeler arasında birinciliğimizi koruyoruz." ifadelerini kullandı.

YEKSAM Başkanı Onur Güneş ise geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Yazıhan’ın TEOG’da birinci olması, hatta geçen yıla oranla 4 puana yakın bir not ortalaması artışı kaydetmesinden mutluluk duyduklarını belirterek, okullarında dereceye giren öğrencileri ödüllendirmek, başarıya daha da fazla odaklanmalarını sağlamak istediklerini kaydetti.

AA- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız