SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yazıhan'a 14,1 Milyon TL'lik Alt Yapı

0
Güncellendi - 2019-01-21 15:40:58
Yazıhan'a 14,1 Milyon TL'lik Alt Yapı
A- A+ PAYLAŞ

MASKİ Genel Müdürlüğü, Yazıhan ilçe genelinde 55 ayda 14.1 milyon TL değerinde, 138 kilometre uzunluğunda yatırım gerçekleştirdi.

Yazıhan İlçesinde gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan MASKİ Genel Müdürü Ertan Mumcu, “Güçlü altyapı hedefiyle içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu altyapı çalışmalarını sürdüren MASKİ, şehrin farklı noktalarında çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalarımız kapsamında Yazıhan genelinde 55 ayda 14.1 milyon TL değerinde, 138 kilometre uzunluğunda yatırım gerçekleştirdik. Şuana kadar ilçe genelinde 77.4 kilometre uzunluğunda, 4.6 milyon değerinde içmesuyu, 56.4 kilometre uzunluğunda, 9.3 milyon TL değerinde ise kanalizasyon altyapısı çalışmamızı tamamladık. İçmesuyu ve Kanalizasyonda 13.9 milyon TL değerinde, toplam 133.8 kilometrelik yatırım gerçekleştirdik. Yazıhan ilçemizde Doğu Anadolu Projesi kapsamında ise Ambarcık Şevki Çiftliği mevkiine 4.2 kilometre uzunluğunda, 230 bin TL maliyetinde sulama kanalı yapıldı. İl ve ilçe genelinde çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Bülten

FOTO: Yazıhan İlçe Merkezi Genel Görünüm

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • DURUCASULU (5 yıl önce)
    Evet Nedense Haberde İlçe geneli yazılmış ancak Resim Yazıhan Merkezin resmi. Biraz eksik olmuş gibi hani o perde duvar resimleri hani o Ahır ve besilerin yapımı tamiratı onarımı,, ha pardon onlar Yazıhan Belediyesinin yaptığı Hizmetler tabiki bu haber Maskininnnnn.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (5 yıl önce)
    sayın editör başlık yanlış olmuş 14 milyon olmalı 14 milyar değil. o kadar para bir ilçeye verilmez.
    0
    0
    Yanıtla