SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yazıhan'da 73 Km.'lik Alt Yapı Çalışması

0
Güncellendi - 2016-11-18 02:02:43
Yazıhan'da 73 Km.'lik Alt Yapı Çalışması
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, ilçelerde kanalizasyon ve içmesuyu alt yapı yatırımlarına devam ediyor. Yatırımlar kapsamında Yazıhan İlçesi’ne maliyeti 9.5 milyon TL olan 73 kilometrelik içmesuyu ve kanalizasyon alt yapı çalışması yapılacak.

Dr. Özdemir: Yeni Bir Yazıhan Ortaya çıkacak

Yazıhan İlçesi’ne yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler veren Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, Malatya genelinde MASKİ Genel Müdürlüğü’nün çalışmalarına devam ettiğini belirtti. Yazıhan İlçesi için ciddi yatırımlar yapacaklarını kaydeden Dr. Özdemir, çalışmaların tamamlanmasının ardından alt yapı hususunda yeni bir Yazıhan’ın ortaya çıkacağını söyledi. MASKİ Genel Müdürü Dr. Özdemir, “Yazıhan merkez mahalleler başta olmak üzere diğer mahallerimizde çalışmalarımız devam ediyor. İriağaç ve Çavuş Mahallesi’nde 19 bin 195, Bahçelievler Mahallesi’nde 1.134 ve muhtelif mahallelerde ise 13 bin 479 metre içmesuyu hattı çalışmasını tamamladık. Ayrıca muhtelif mahallelerde 4.075 metrelik kanalizasyon hattı alt yapı çalışmalarını bitirdik. Şuan Akyazı Mahallesi’nde 1.010 metrelik kanalizasyon hattı çalışmamız devam ediyor. Yazıhan İlçe merkezinin kanalizasyon hattı alt yapı projesini hazırladık. 33 bin 950 metrelik bir hat çalışmamız olacak. Çalışmalarımızın tamamlanmasıyla birlikte içmesuyu ve kanalizasyon konusunda Yazıhan İlçemiz sorunsuz bir hale gelecek. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

Bülten

yazihan

yazihangenela

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız