SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yazıhan'da Baraj Gölüne Giren Genç Boğuldu

0
Güncellendi - 2019-07-09 19:52:34
Yazıhan'da Baraj Gölüne Giren Genç Boğuldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, 19 yaşındaki genç serinlemek amacıyla girdiği Karakaya Baraj Gölü'nde boğuldu.

Kayısıda çalışmak üzere Şanlıurfa Viranşehir'den ailesiyle birlikte Malatya'ya gelen ve Yazıhan Tecirli'de işçilik yapan 19 yaşındaki Mehmet Ali Kaynak, kardeşiyle birlikte serinlemek için bahçenin yanındaki Karakaya Baraj göletine girdi.

Baraja girdikten 10 dakika sonra ağabeyi Mehmet Ali Kaynak'ı kaybeden kardeşi, durumu ailesine haber verdi. Barajda çocuklarını göremeyen aile, itfaiyeyi arayarak yardım istedi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sualtı Kurtarma Dalgıçları, olay yerine giderek, barajda Mehmet Ali Kaynak'ı arama kurtarma çalışmalarına başladı. Dalgıçlar, 30 dakikalık çalışma sonucunda kıyıya 10 metre uzaklıkta Kaynak'ın cansız bedenine ulaştı.

Dalgıçlar tarafından kıyıya çıkarılan Kaynak'ın cenazesi sağlık ekiplerine teslim edilirken, ailesi sinir krizi geçirdi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • mustafa Deveci (4 yıl önce)
    Allah eksikliğinizi vermesin Malatyamızdda bu ekip olmasa başka şehirlerden bulmak zorunda kalırız bu ekip malatyamız için bir şans bilene. mustafa Devecii
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdoğan (4 yıl önce)
    İşçi boğuldu, ağabeyi kalp krizi geçirdi şuan yoğun bakımda, bahçe sahibi haberi alınca o da yeni caminin orada kalp krizi geçirerek dün vefat etti. Çok üzücü durum..
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacı Mehmet (4 yıl önce)
    Tarla sahibide üzüntüden vefat etti gece.Allah her ikisinide Rahmet eylesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    RABBİM MEKANINI CENNET EYLESİN NUR İÇİNDE YATSIN AİLESİNE SABIR İHSAN EYLESİN
    0
    0
    Yanıtla
  • murathan (4 yıl önce)
    Eyvah eyvah...ekmek parası için geldiği gurbet elde...ne söylesek boş...Allah rahmet eylesin gencecik fidanlar böyle yitiriliyor. Canım kardeşim fazla bunaldıysan gir musluğun altına tertemiz su serinle ferahla, böyle pis sulara tehlikeli sulara girmenin ne anlamı var...Ne desek boş ecel takdiri ilahi...
    0
    0
    Yanıtla