SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yazıhan'da Büyükşehir İftarı

0
Güncellendi - 2016-07-02 02:25:04
Yazıhan'da Büyükşehir İftarı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesinin geleneksel hale getirdiği ilçelerde iftar sofrasının son durağı Yazıhan ilçesi oldu.

Yazıhan Belediyesi önünde verilen iftar yemeğine Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, bazı meclis üyeleri, daire başkanları, şube müdürleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Yemekten önce kısa bir selamlama konuşması yapan Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin Yazıhan’a önemli yatırım ve hizmetlerde bulunduğunu söyledi.

Yaşanan terör olaylarının üzüntü verici olduğunu dile getiren Öztürk, “Yapılan bombalı saldırı Türk Milletinde derin izler bıraksa da birlik ve beraberlik noktasında bu millet güzel örnekler sergiliyor. Büyükşehir Belediyemizde bir iftar sofrasıyla bu güzel örneği Yazıhan’da yaşatıyor. Huzurlarınızda Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür ediyorum” dedi.

Mukaddes günlerde sım sıkı daha güçlü durmanın çok büyük anlamlar taşıdığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise yaptığı konuşmada Büyükşehir Belediyesi olarak Ramazan aylarının Malatya’da daha iyi yaşanabilmesi için birçok alanda etkinlikler yaptıklarını söyledi.

Ramazan Ayının feyzinden faydalanmanın, sevmekten ve paylaşmaktan geçtiğini vurgulayan Başkan Çakır, “Bu özel günleri bütün ilçelerimize hissettirmek için her yıl olduğu gibi bu yıl da bazı ilçelerimizde iftar sofrası kurduk. Amacımız aynı sofra etrafında o duyguları yaşayarak paylaşmaktır. Bugünde Yazıhanlı kardeşlerimizle bir araya geldik. Ramazan’ın son günlerini yaşıyoruz. Şimdiden Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum” dedi.

Bülten

yz1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız