SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yazıhan'da Çalıştay

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:12:18
Yazıhan'da Çalıştay
A- A+ PAYLAŞ

İlçelerin öncü sektörleri, gelişim eksenleri, yatırım imkanları, potansiyel zenginlikleri, sorunları ve potansiyel proje tekliflerinin ele alındığı çalıştayların beşincisini Yazıhan ilçesinde gerçekleştirdi. 

Bilgi Yolu Eğitim Kültür ve Sosyal Araştırmalar Merkezi Derneği (BİLSAM) tarafından gerçekleştirilen çalıştaya, Yazıhan Kaymakamı Ünal Koç, Yazıhan Belediye Başkanı Ali Kaya, KUDEB Başkanı Levent İskenderoğlu, BİLSAM üyelerinden İlhami Polat, İl genel meclis ve ilçe belediye meclis üyeleri, İlçenin kamu, özel sektör ve sivil toplum kurumlarının temsilcileri olmak üzere yaklaşık 40 kişi katıldı.

İlçe Çalıştayları Proje Koordinatörü Mikail Özkaya, proje hakkında bilgi verdikten sonra programın moderatörlüğünü yapan Prof. Dr. İbrahim Gezer, bütün katılımcılara teşekkür ett. Gezer, BİLSAM’ın forum tarzı çalışmalarından bahsederek, bu çalışmalarla sorunları tespit etmek, var olan sorunlara yönelik çözüm önerileri ortaya koymak, durum tespiti ve analiz yaparak kurumlara yardımcı olmak istediklerini belirtti. Malatya için gerçekleştirilen “Malatya Vizyon 2023” raporundan sonra ilçeleri gündeme aldıklarını ifade etti.

Çalıştay’da sırasıyla Durum Tespiti ve Analizi, Yazıhan ile ilgili temel veriler, Yazıhan’ın Stratejik Özellikleri, Sorunlar, Yazıhan için proje önerileri ve ilçe vizyonu üzerinde çalışıldı. Yürütme Kurulu'nun BİLSAM üyelerinden Mikail Özkaya ve Murat Aşan tarafından oluşturulduğu çalıştay yaklaşık 4 saat sürdü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız