SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yazıhan'da Gitar Kursu

0
Güncellendi - 2016-03-16 01:52:24
Yazıhan'da Gitar Kursu
A- A+ PAYLAŞ

Yazıhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan, Malatya Valiliği ve Kalkınma Bakanlığı tarafından kabul edilen Yeteneğimle Varım Projesi çerçevesinde  Yazıhan Anadolu Lisesi’nde gitar kursu açıldı.

“Bu Kurs Yazıhan İçin Önemli Bir Avantaj”

Açılan gitar kursunda gençler, dersten arta kalan zamanlarında yeteneklerini sergiliyor. Kurs öğrencilerinden Fatma Alparslan,  böyle bir kursun Yazıhan’da açılmış olmasının kendileri için çok büyük bir avantaj olduğunu belirtti. Okul dersleri bittikten sonra arkadaşlarıyla birlikte müzik hocalarından gitar eğitimi aldıklarını söyleyen Alparslan,  kendilerine bu imkanı sağlayan yetkililere ve SODES’e teşekkür etti.

“Grup Çok Uyumlu”

Yazıhan Anadolu Lisesinde müzik öğretmeni olan kurs hocası Tufan Minez, Yazıhan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün desteğiyle açılan gitar kursu için SODES Yeteneğimle Varım  projesi kapsamında 12 adet gitar alındığını, bu branşa ilginin fazla olduğunu, şuan kursa devam eden grubun çok uyumlu olduğunu ve yıl sonunda bir müzik dinletisi yapmayı planladıklarını belirtti.

“Hedef Kitle; Dezavantajlılar”

İlçe Milli Eğitim Müdürü Fethulla Taylan yaptığı açıklamada Yeteneğimle Varım Projesinde birçok etkinliğin olduğunu ve  özellikle dezavantajlı kesimlerin bu etkinliklerden faydalandırıldığını belirtti.  Yazıhan Belediyesi ve Yazıhan Kültür Sanat ve Eğitim Derneği (YAZDER)’in proje ortağı olarak kendilerine destek sunduklarını kaydeden Taylan, gitar kursu hocası Tufan Minez ve kursiyerlerine başarılar diledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız